RIBE – najmanje misli na sebe. Njen smisao života su njeni voljeni i njima podredi CIJELI SVOJ ŽIVOT

RIBE – najmanje misli na sebe. Njen smisao života su njeni voljeni i njima podredi CIJELI SVOJ ŽIVOT

1 siječnja, 2023 0 By Admin

Riba je osoba koja ide glavom kroz zid. Kada ona nešto naumi ona to i ostvari. Za osobu koja je rođena u ovome znaku ne postoji riječ nemoguće. Ona za sebe kaže da je to nešto najljepše jer se onda moraš i potruditi za ono što želiš ostvariti.

Osobe koje kraj sebe imaju Ribu znaju da imaju osobu koja ih nikada neće izdati. Riba je osoba na koju se možemo osloniti i na koju možemo računati. Ona je spremna pomoći u svakom trenutku ako je u mogućnosti. Riba je dobra osoba, velikog srca.

Riba je tipičan primjer osobe koja će vam dati sve što je u njezinoj mogućnosti. Ona kada voli, voli više od ičega. Nikada ne izdaje svoje prijatelje ili svog partnera. Ukoliko joj nešto kažete u povjerenju, nikada to neće izdati nekome, čak niti u slučaju svađe.

Ako ribu povrijedite ona će vam vratiti istom mjerom. Nije osvetoljubiva. Vraća istom mjerom kako biste shvatili koliko ste nekoga povrijedili i da to više ne činite. Ako je netko prema njoj dobar, ona će prema njemu biti još bolja osoba. Uvijek zna nagraditi dobrotu sa još većom dobrotom koju ćete uvijek pamtiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Riba nikada ne prašta nekome tko se igra sa njezinim osjećajima. Takve osobe ona ne prihvaća u svoje društvo nego se miče se od njih. Ona je spremna učiniti i moguće i nemoguće ako je ljubav u pitanju. Ponosna je na…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2