Do kraja Augusta OVIM znacima NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE! Čudesne promjene ulaze u njihove živote!

OVAN

Stopa razvoda na našim područjima polako se smanjuje od 1980-ih. Možete vidjeti da svijest raste i da se odluke koje donose drugi čine odgovornijima nego prije. Ipak, voljeli biste biti neodgovorni i dječji, bez brige na svijetu, a ovo bi vam mogla biti prilika da iskoristite svoje šanse.

Krenite u avanturu, isplanirajte nešto novo i oživite dijelove svoje osobnosti koje su potamnile boje kolektivnih problema i nevolja koje su nakratko zavladale.

 

 

BIK

Gotovo je nemoguće prihvatiti nečije riječi, metabolizirati ih i vidjeti kako nisu osobne. Emocije i ego danas se isprepliću na neobične načine, stvarajući više napetosti nego što je potrebno, oko pitanja koja za početak nisu toliko važna.

Držite distancu i budite mirni. Ovo su dani za meditaciju, provođenje vremena uz vodu, u šumi i dodir s prirodom. Hodanje će pomoći očistiti um i stvoriti jasne granice, a da pritom ostanete u zdravom emocionalnom kontaktu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U svim dokumentiranim slučajevima bjesnoće nije bilo niti jednog u kojem bi se prenijela ugrizom jednog čovjeka. Vidjeti dobro u ljudima ponekad vam može biti neugodno, jer ste bili ovisni o svojim ružičastim naočalama, ali to je također nešto što vam daje mogućnost da svoje odnose održavate čistima.

Nemate puno za izgubiti ako pokušate nešto sasvim drugačije. Život bi vas mogao iznenaditi iznenadnim obratom, onim kakav niste očekivali.

 

 

RAK

Želite biti otvoreni, odabrati pravu frazu i dati ljubav tamo gdje je to potrebno. Neka mišljenja ćete neizbježno zadržati za sebe, ali svakako slijedite osjećaj i pokažite kako se osjećate u blizini onih do kojih vam je jako stalo. Dijeljenje sebe sa svijetom čini se ispravnim sve dok osjećate kako i zahvalnost teče.

Ako se osjećate iskorišteno ili zlostavljano, ovo je dobar trenutak da zatražite pomoć i postanete dio pravog plemena. Odaberite novu aktivnost, atraktivan hobi i provedite vrijeme radeći ono što vas trenutno inspirira.

 

 

LAV

Trenutno vjerujete u najbolje rezultate. Sumnje u vašem umu konačno su se smirile. Osjećate se mirnije sa stvarima koje ste odabrali i onima koje drugi odlučuju raditi svaki dan. Čini se da je težina svijeta konačno s vaših ramena i da možete pronaći vremena za odmor i aktivnosti koje vas čine sretnima.

Uzmite si vremena, polako prolazite kroz svakodnevne obaveze i otiđite na odmor ili se udaljite od standardne rutine kad god vam se ukaže prilika.

 

 

DJEVICA

Imate za reći neke lijepe stvari i dobro je staviti ih na papir, razmisliti o finim notama i bojama koje biste im mogli dodati i pokazati kako se osjećate. Situacija se dobro razvila. Sretni ste kad vidite da je nekome koga volite dobro i vidite kako osjećaji teku bez prepreka.

Samci se osjećaju da se zaljubljuju. Neki su možda upoznali nekoga o kome razmišljaju ili su opsjednuti, a drugi polako otvaraju svoja srca za nove interakcije. Rane iz prošlosti ne određuju vašu budućnost.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Do kraja Augusta OVIM znacima NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE! Čudesne promjene ulaze u njihove živote!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top