Do kraja Augusta OVIM znacima NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE! Čudesne  promjene ulaze u njihove živote!

Do kraja Augusta OVIM znacima NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE! Čudesne promjene ulaze u njihove živote!

11 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Stopa razvoda na našim područjima polako se smanjuje od 1980-ih. Možete vidjeti da svijest raste i da se odluke koje donose drugi čine odgovornijima nego prije. Ipak, voljeli biste biti neodgovorni i dječji, bez brige na svijetu, a ovo bi vam mogla biti prilika da iskoristite svoje šanse.

Krenite u avanturu, isplanirajte nešto novo i oživite dijelove svoje osobnosti koje su potamnile boje kolektivnih problema i nevolja koje su nakratko zavladale.

 

 

BIK

Gotovo je nemoguće prihvatiti nečije riječi, metabolizirati ih i vidjeti kako nisu osobne. Emocije i ego danas se isprepliću na neobične načine, stvarajući više napetosti nego što je potrebno, oko pitanja koja za početak nisu toliko važna.

Držite distancu i budite mirni. Ovo su dani za meditaciju, provođenje vremena uz vodu, u šumi i dodir s prirodom. Hodanje će pomoći očistiti um i stvoriti jasne granice, a da pritom ostanete u zdravom emocionalnom kontaktu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U svim dokumentiranim slučajevima bjesnoće nije bilo niti jednog u kojem bi se prenijela ugrizom jednog čovjeka. Vidjeti dobro u ljudima ponekad vam može biti neugodno, jer ste bili ovisni o svojim ružičastim naočalama, ali to je također nešto što vam daje mogućnost da svoje odnose održavate čistima.

Nemate puno za izgubiti ako pokušate nešto sasvim drugačije. Život bi vas mogao iznenaditi iznenadnim obratom, onim kakav niste očekivali.

 

 

RAK

Želite biti otvoreni, odabrati pravu frazu i dati ljubav tamo gdje je to potrebno. Neka mišljenja ćete neizbježno zadržati za sebe, ali svakako slijedite osjećaj i pokažite kako se osjećate u blizini onih do kojih vam je jako stalo. Dijeljenje sebe sa svijetom čini se ispravnim sve dok osjećate kako i zahvalnost teče.

Ako se osjećate iskorišteno ili zlostavljano, ovo je dobar trenutak da zatražite pomoć i postanete dio pravog plemena. Odaberite novu aktivnost, atraktivan hobi i provedite vrijeme radeći ono što vas trenutno inspirira.

 

 

LAV

Trenutno vjerujete u najbolje rezultate. Sumnje u vašem umu konačno su se smirile. Osjećate se mirnije sa stvarima koje ste odabrali i onima koje drugi odlučuju raditi svaki dan. Čini se da je težina svijeta konačno s vaših ramena i da možete pronaći vremena za odmor i aktivnosti koje vas čine sretnima.

Uzmite si vremena, polako prolazite kroz svakodnevne obaveze i otiđite na odmor ili se udaljite od standardne rutine kad god vam se ukaže prilika.

 

 

DJEVICA

Imate za reći neke lijepe stvari i dobro je staviti ih na papir, razmisliti o finim notama i bojama koje biste im mogli dodati i pokazati kako se osjećate. Situacija se dobro razvila. Sretni ste kad vidite da je nekome koga volite dobro i vidite kako osjećaji teku bez prepreka.

Samci se osjećaju da se zaljubljuju. Neki su možda upoznali nekoga o kome razmišljaju ili su opsjednuti, a drugi polako otvaraju svoja srca za nove interakcije. Rane iz prošlosti ne određuju vašu budućnost.

 

VAGA

Vi ste sretniji nego što se čini. Stvari idu gore i zaštićeni ste okolnostima čak i kada to ne vidite jasno. Razgovarajte o svojim mišljenjima, razgovarajte o idejama kojima je potrebna povratna informacija kako bi postale vjerojatnije i razvijte novi plan koji ćete koristiti dugo vremena dok ne postignete određeni cilj.

Mogli biste doći do novih ideja i otkriti načine za uživanje u vožnji dok se istovremeno borite za veliku misiju i uvjerenja koja u vama pokreću svjetlo.

 

 

ŠKORPIJA

Moguće je da kazna dolazi kao prirodna posljedica, nešto unaprijed definirano i sasvim normalno u sadašnjem tijeku okolnosti. Pokušajte izbjeći nevolje kada znate da bi to moglo loše završiti.

Ljubav će spasiti dan, čak i kada ne mislite da je to moguće. Poslušali ste svoje najosjetljivije biće i vrijeme je da prikupite svoje nagrade i vidite dokle ste zapravo stigli. Srce je konačno evoluiralo iz nekih ograničavajućih uvjerenja.

 

 

STRIJELAC

Svoju energiju želite dati materijalnom svijetu, stvoriti nešto dodirljivo i korisno. Ovo je vrijeme kada idealizam izlazi na vidjelo kako bi bio donesen na Zemlju, u bilo kojem mogućem obliku i obliku. Pobrinite se da vidite upotrebu stvari koje već imate kako biste mogli prikupiti resurse za budućnost koju želite napraviti.

Znate da morate ostati otvorenog srca i uma da biste osjetili ljubav koju želite osjećati, ali neke zidove nije lako srušiti. Uživajte u trenutku i opustite se, tako da možete pronaći pravi trenutak da se počnete otvarati baš kada smatrate da biste trebali.

 

 

JARAC

U SAD-u ima više od 100.000 domara koji imaju diplomu. Vaše obrazovanje i stručnost trenutno su podržani talentom koji je spreman za dijeljenje. Ovo je važna prilika za kreativan rad, umjetničko izražavanje, te da svojim emocijama date posebnu notu.

Ne morate sve to prosuti, ali morate biti iskreni prema sebi da biste napravili nešto veličanstveno. Ako niste sigurni u kojem smjeru ići, odaberite onaj koji vam je dovoljno zabavan i djetinjast. Ne treba vam više ozbiljnosti i mraka u svom životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Niste potpuno svjesni kamo vas vaše emocije vode. Savladajte svoju racionalnost kako se ne biste zanijeli. Trebate svoje utemeljenje i stvari da budu dovoljno realne. Neka vaša utroba govori o povjerenju koje biste trebali dati u tuđe ruke, pogotovo sada kada su čudesna vrata otvorena.

Ako odlučite preći iz dugoročne veze, pobrinite se da to činite iz pravih razloga. Iako vam privremeni užici obično pružaju točnu količinu inspiracije koja vam je potrebna, ona bi vas mogla udaljiti od nekih važnih dugoročnih planova.

 

 

RIBE

Uspostavljena je jaka korelacija između ritma nečijeg hoda i veličine grada u kojem živi. Možda ste pod stresom zbog vanjskog svijeta čak i kada ne znate da jeste. Odvojite trenutak da provjerite probleme koji zapravo ne ovise o vama i napetost koju vam svakodnevno stavljaju.

Upoznavajući sebe, mogli biste shvatiti da su vam neke stvari bile previše i da ih uopće niste morali trpjeti. Oprostite verziji koja još uvijek nije imala ovo znanje.