3 znaka koji su ZALJUBLJENI u PRIJATELJA ili RADNOG KOLEGU i koji će ZAPOČETI VEZU za vrijeme Mjesečevog kvadrata Neptuna od 5. januara

3 znaka koji su ZALJUBLJENI u PRIJATELJA ili RADNOG KOLEGU i koji će ZAPOČETI VEZU za vrijeme Mjesečevog kvadrata Neptuna od 5. januara

3 siječnja, 2023 0 By Admin

Jedna od osobina ovog tranzita je sposobnost zajedničkog rada s ljudima. Ako radimo na projektima s ljudima na radnom mjestu, to ćemo činiti u miru i slozi. Ako planiramo stvari s članovima obitelji, naši planovi i ciljevi imaju vrlo dobre šanse za uspjeh.

Energija nam daje uvid, a kada ta energija pokriva više od jedne osobe, ona ima tendenciju zbližavanja ljudi u dogovoru i proizvodnji.

To također može dovesti do privlačnosti prema suradniku; raditi s nekim i postići uspjeh u tom nastojanju može čudno djelovati kao afrodizijak.

Drugim riječima, ovaj tranzit može natjerati osobu da se zaljubi u kolegu s posla. Bilo da je to dobra ili loša stvar. To će se sigurno dogoditi tijekom ovog tranzita.

Opasnost je u tome što međuslužbeni odnosi nisu uvijek mudri izbori. S druge strane, mi koji se povezujemo sa suradnicima možda jednostavno ne marimo za mudrost. Uostalom, kada se zaljubljenost podudara s mudrošću?

3 znaka koji su zaljubljeni u prijatelja ili radnog kolegu i koji će započeti vezu:

BLIZANCI

Bio si ovdje prije… Zaljubili ste se na radnom mjestu i uskoro ćete to ponoviti. Ono što bi ovaj put moglo biti drugačije jest ideja da ste možda još uvijek zaljubljeni u prvog kolegu u kojeg ste se zaljubili, zapravo, oni bi mogli biti vaš trenutni partner, što bi moglo učiniti stvari ljepljivim.

Ovaj tranzit vas je doveo u situaciju da morate blisko surađivati ​​s nekim drugim, a taj vam netko drugi sada počinje izgledati jako dobro. Vau, pogledajte kako dobro radite zajedno, koliko vas dvoje možete postići. Kao da ti je suđeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Počet ćete romantizirati ovo poslovno partnerstvo do točke u kojoj počnete vjerovati da ste zaljubljeni u tu osobu. To nije nužno loša stvar, ali htjet ćete ovo zadržati fantazijom, umjesto da ga tjerate u stvarnost.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2