Nekome se vraća BIVŠA LJUBAV, a netko će još morati pričekati dane za LJUBAV i ROMANSU!

Nekome se vraća BIVŠA LJUBAV, a netko će još morati pričekati dane za LJUBAV i ROMANSU!

11 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tijekom ovog tjedna možete očekivati ​​da će razlika u mišljenjima s vašim partnerom prerasti u veliku svađu.

Ego će se rasplamsati, a vaš će biti u modricama do stupnja, ali nije ništa što se neće smiriti do kraja tjedna. Strpljenje možda nije vaša vrlina, ali ćete morati namotati svaki preostali bijes. Zadržite to za sebe.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ako vas pitaju kako vam ide tjedan, rado ćete izvijestiti da je sve fantastično, a to je zato što ste zaljubljeni u nekoga kome možete vjerovati, tko će vam pomoći, tko ne laže i ima vas misli na svaki njihov pokret.

Ne biste mogli imati više sreće da pokušate, a ovaj će tjedan biti blažen u smislu ljubavi i romantike.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako nema svađe ili razloga za uzbunu, onda je ovo dobar tjedan za vas. Vi i osoba koju volite se jako dobro ‘slažete’ ovog tjedna, i iskreno, to je sve što možete tražiti.

Davno ste odustali od ideje savršenstva u odnosima, a takva je perspektiva bila najbolji izbor koji ste ikada napravili. Sve je dobro u vašem svijetu ljubavi.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što će vam ovaj tjedan uspjeti u smislu ljubavi i vaše veze je poznavanje da ste vas dvoje upravo prošli kroz još jednu veliku uzrujanost — zajedno.

I eto vas, lijepite se jedno uz drugo kroz debelo i tanko. Ovaj tjedan je dokaz vaše snage i izdržljivosti. Partnerstvo nije lako, ali skidate te prepreke, jednu po jednu.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Radije ne biste previše razmišljali o ljubavi tijekom ovog tjedna, iako se sve ‘čini’ dobro što se vaše veze tiče.

Ono što imate su sigurnost i druženje. Ovo neće nestati, tako da se možete osloniti na to. Ono što nemate je uzbuđenje i veliki interes za interese vašeg partnera.

Ovo bi moglo biti nešto na što biste se trebali usredotočiti ovaj tjedan, jer ne želite dopustiti da ljubav ove osobe nestane u nepostojanje.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Voliš i voljen si. Je li sve savršeno? Ha, daleko od toga…ali pokušavaš ne razmišljati o svim stvarima koje nikad nisu uspjele.

Možda ćete ovaj tjedan provesti malo previše vremena razmišljajući o prošlim ljubavnicima, pretvarajući ih u bogove, a ne u štakore kakvi su oduvijek bili.

Pokušajte ne trljati ‘stare ljubavnike’ u lice svom partneru. Partneri rijetko cijene uspoređivanje s nekim iz prošlosti.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tvoj tjedan u ljubavi je isti kao i prošli tjedan; u redu je. Status quo. Ništa za pisati kući. I tako se ljubav odigrava u vašem životu.

Vruće na početku, a ne na kraju – iako kraj zapravo nikad ne dolazi, zar ne? Želiš li kraj?

Postoji velika šansa da ovo stvarno ne želite. Ovaj tjedan zadržite ravnomjernu kobilicu i ponašajte se prema svom partneru ljubazno i ​​strpljivo.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan ima za vas razne zabavne stvari, a nećete ih moći raditi ako ne povedete svog partnera, što je vaša ideja.

Zaista se želite povezati sa svojim bračnim partnerom tijekom ovog tjedna, i iako je vaša veza iskušana i istinita, osjećate se svježe i uzbudljivo raditi stvari zajedno – baš kao u stara vremena.

Održavanje veze živom, za vas, znači sudjelovati u zabavnim stvarima koje možete raditi zajedno.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Vi ste jedan od onih ljudi koje svi vole; ponekad se zapitaš može li te voljeti samo gomila i gdje ti je taj solo čin u životu i zašto te se svi boje?

Sve što želite je da budete voljeni i prihvaćeni, a možda ćete otkriti da ste jedina stvar koja vam stoji na putu da se ovakva ljubav ne dogodi. Vjerujete da vas mogu voljeti samo mnogi, a nikada samo ‘jedan’. Ovaj tjedan će vam promijeniti taj osjećaj.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovog tjedna sve je u strpljenju i srećom, imate to u kanti. Tvoj ljubavnik je… derište. A biti derište nije cool kad si odrastao.

I ne samo to, potrebno je mnogo vremena i strpljenja. Vaš se partner naizgled ponaša kao razdražljivo dijete, a vi jednostavno nemate vremena za ovakvu ugađanje. Ti ga voliš, on vole tebe, ali oni su ti koji zadaju bol ovaj tjedan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ljubav dolazi u obliku mlađe osobe. Vjerojatno je da član obitelji treba vašu pažnju, koju joj rado dajete.

Dok se osjećate sretni zbog vlastitog romantičnog uređenja, u svom srcu imate dovoljno ljubavi da velikodušno opskrbite svakoga tko treba ovu vrstu udobnosti. Tijekom ovog tjedna bit ćete okrenuti za ljubav i podršku, a lako ćete je dati.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Željeli biste ovog tjedna učiniti nešto posebno za svog partnera, iako nemate pojma što učiniti za njega.

Vrlo su posebni u svojim željama i interesima, a tijekom ovog tjedna dobit ćete sjajnu ideju; POSTOJI nešto što možete učiniti za njih da im ugodite, a to bi moglo završiti tako da im date najveći božićni dar svih vremena. Bit ćete obožavani zbog vašeg truda.