NEDELJNI HOROSKOP: 7 BURNIH, ali iznad svega ZANIMLJIVIH dana za OVA 3 znaka, a evo i zašto!

NEDELJNI HOROSKOP: 7 BURNIH, ali iznad svega ZANIMLJIVIH dana za OVA 3 znaka, a evo i zašto!

28 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Zapravo ne znate što možete očekivati ​​od ljudi, čak ni od najbližeg. Dobre namjere nisu uvijek dovoljne jer zapravo ne zadovoljavaju vaše potrebe ili imaju pozitivan utjecaj na vaš život ili vaše odnose.

Držite se na distanci od onih koji izazivaju negativne osjećaje u vama. Važno je čuvati se od previše razgovora koji neće biti plodonosni ili podržati. Vaša slika svijeta možda će se morati promijeniti, ali to ne znači da biste se trebali suočiti s nepotrebnom grubošću.

Ovotjedna potvrda: “Imam pravo biti sretan.”

 

 

BIK

Ovaj retrogradni tranzit  mogao bi donijeti neka pozitivna iskustva u tajnosti, oko stvari o kojima šutite, donijeti novi smjer ispod površine i nadati se budućim potezima. Iskreni i otvoreni odnosi će napredovati i nuditi brojne stvari za razgovor, ali samo dok njegujete ukupni ton trenutka i posvetite se preostalim projektima i poslu koji treba obaviti.

Dugo ste čekali da preuzmete stvari u svoje ruke, dovršite započeto, popravite ono što je slomljeno i konačno završite s prošlošću. Iskoristite ovaj tjedan za odvajanje od onoga što više nije potrebno.

Ovotjedna potvrda: “Oslobodio sam se.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je važno vrijeme da se zapitate je li smjer koji ste već odabrali pravi. Nemojte se prisiljavati da ostanete lojalni prošlim odlukama ako vas više ne usrećuju. Promjene mogu doći u tren oka, unutarnje i vanjske. Dopustite im da dođu i puste stvari, ostanite fleksibilni za sve što vam život može donijeti.

Mogu se pojaviti problemi s automobilom i problemi s računalom ili problemi u samoizražavanju i komunikaciji. Detaljno provjerite riječi, dvaput se vratite na svoj plan puta i ostavite važne potpise, ugovore i sporazume da pričekaju još neko vrijeme ako je moguće. Važne informacije mogu se zanemariti kada želite zadržati kontrolu.

Ovotjedna potvrda: “Pažljivo biram riječi.”

 

 

RAK

Zanimaju vas rupe i načini pristupa stvari, izbjegavajući neka pravila i tradicionalne koncepte koji su još uvijek potrebni. Budite oprezni i shvatite da su nametanja svijeta tu kao standardna smjernica namijenjena zaštiti nekoga, a ne oduzimanju stvari.

Možda se namjera vrlo često računa, ali trebate biti oprezni. Nisu sve dobre namjere dobre za drugo ljudsko biće, čak i ako zaista vjerujemo da jesu. Zadržite neka mišljenja za sebe i ne upuštajte se u razgovore koji bi mogli otkriti vaše osjetljive unutarnje dijaloge onima koji imaju štetna uvjerenja za vašu emocionalnu jezgru.

Ovotjedna potvrda: “Osjećam se sigurno.”

 

 

LAV

Početak ovog tjedna i dalje nosi dobru atmosferu, što komunikaciju čini malo lakšom nego što je to uobičajeno. Budite oprezni i ne gubite previše energije na odnose obojene manipulacijom ili emocionalnim dugom.

Ako vam treba malo vremena sami, napravite ga sami. Dobro se brinite o svom tijelu, podsjećajući se što vam je pomoglo da prođete i prevladate. Ne morate se žrtvovati za tuđu stvar, shvaćajući da ste samo ljudi i da trebate brigu o sebi i zdrave granice.

Ovotjedna potvrda: “Imam svoje mjesto u svemiru.”

 

 

DJEVICA

Ljubomora, zavist i sve vrste uznemirujućih emocija možda će i dalje biti dio vašeg svijeta u prvoj polovici ovog tjedna, ali će početi blijediti kako se bliži vikend. Stvari su već na svom mjestu, takve kakve jesu, i postoji viši poredak kojem pripadate, baš takvi kakvi jeste dok prihvaćate stvari koje niste razumjeli u prošlosti, čak i ako ih još uvijek ne razumijete dobro.

Ako ste ljuti, odušite se sportom i tjelesnom aktivnošću, ali pripazite da ne precijenite svoje trenutne sposobnosti. Krhki ste i osjetljivi, a to vam daje duboku snagu za rješavanje prošlih emocionalnih problema koji su samo gurnuti pod tepih.

Ovotjedna potvrda: “Ja liječim.”

VAGA

Zbunjeni ste, ali ipak znate da se prave informacije uvijek čine ispravnima. Postavljajte prava pitanja profesionalcima, onima koji su obrazovani i imaju dovoljno iskustva. Važno je sve provjeriti dva puta prije nego što krenete na put.

Povjerenje se ne gradi preko noći, čak i ako imate jake temelje za osjećaj samopouzdanja u svojim budućim projektima. Imajte snažan osjećaj da znate kako biste to mogli implementirati u svoju rutinu i izvući najbolje iz svake situacije. Puštanje korijena u dubinu čini vas stabilnijim za rast.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem u sebe.”

 

 

ŠKORPIJA

Potreba da se dobro brinete o sebi mogla bi nestati usred zbrke i teških odnosa. Bez obzira s čime se bavite, odvojite trenutak da iskažete zahvalnost svom tijelu što neprestano podržava vaše napore. Odnos sa samim sobom trebao bi biti najvažniji za ulaganje energije, bez obzira na izazove koje nameće vanjski svijet.

Do kraja tjedna vi ćete se podsjetiti na prave vrijednosti koje nosite u sebi. Neki su dijalozi jednostavno uzaludni jer je jezgra uvjerenja previše različita da bi se pronašla srednja osnova. Ne pokušavajte popraviti ono što je tuđa odgovornost liječiti, osim ako ste zamoljeni za pomoć.

Ovotjedna potvrda: “Volim svoje tijelo.”

 

 

STRIJELAC

Sredina tjedna trebala bi donijeti neke rezolucije i rezovi koje ste napravili uskoro će postati vidljivi. Postoji posebno povećanje produktivnosti i energetski impuls napuštanja prošlosti. Dopustite novim stvarima da uđu u vaš svijet i vjerujte u svoju sposobnost da s tim postupite. Nova životna faza počinje, trebat će vam vaša uvjerenja i stavovi kao smjernice prema zadovoljstvu i ljubavi.

Ne možete kontrolirati kako će drugi reagirati na vaše promjene, ali možete slušati i promatrati, vidjeti gdje se doista osjećate kao da pripadate, a gdje ne. Ovaj se trenutak ne odnosi na pogrešne izbore napravljene srcem, već na nezdrave i uvjetne veze koje treba osloboditi.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem svojim instinktima.”

 

 

JARAC

Dok razmišljate o veličini nekih kolektivnih pitanja, mogli biste prestati razmišljati o vlastitom i trenutno vam ne trebaju grandiozne smetnje, jer se nalazite u vremenima dubokih emocionalnih promjena. Provedite neko vrijeme sami, sa samim sobom, odvojite trenutak za metaboliziranje informacija umjesto traženja novih.

Bliska veza zahtijeva vašu pažnju, a oženjeni predstavnici Vodenjaka mogli bi se naći u krizi oko zajedničkih ciljeva i namjera. Komunicirajte, ali ne dopustite da nesporazumi iskrive sliku ili pokrenu sukobe iz kojih će se teško izliječiti. Pažljivo birajte svoje svjetove i pokušajte ne shvaćati stvari kao uvredu kada one mogu biti samo izjave.

Ovotjedna potvrda: “Biram biti strpljiv.”

 

 

VODOLIJA

Prijelaz s osobnih kontakata na pitanja karijere dogodit će se ovaj tjedan, jer ostavljate određene emocije u prošlosti da biste se mogli baviti konstruktivnim stvarima u sadašnjosti. Pazite da ne zakopate stvari koje se pojavljuju u ciklusima, kao da ste zaglavili na ponavljanju. Umjesto toga, dopustite da jedna stvar dođe do kraja prije nego prijeđete na sljedeću, kako biste se uistinu mogli osjećati slobodno u tom procesu.

Ako ste usred neuredne situacije, pobrinite se za nju dok ne očistite zrak i nesporazume koji bi se mogli pojaviti usput. Iskrenost je najbolja politika, čak i ako vam se ne da nositi sa posljedicama. Imate moć očistiti svoj život od ostataka iz prošlosti i strahova koji vas opterećuju.

Ovotjedna potvrda: “Spreman sam.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ne samo da su odnosi još uvijek u fokusu, već se morate vratiti dijalozima iz prošlosti, objasniti stvari nekoliko puta, a možda ćete i dalje nailaziti na nesporazume i oštre izjave koje pokušavate izbjeći. Iako je odabir manjeg govora trenutno dobra opcija, imajte na umu da je bolje riješiti određena pitanja nego ih gurnuti pod tepih. Budite što nježniji i neka vam granice budu jasne.

Ako netko s kim radite ne može pratiti vaš tempo, pokušajte ne forsirati stvari. Umjesto toga pogledajte njihove talente i organizirajte zdravo radno okruženje u kojem će svi moći pokazati svoje prave boje. Imate svoje sposobnosti vođenja koje vam idu u prilog.

Ovotjedna potvrda: “Održavam tijelo odmorenim.”