LJUBAV TOKOM VIKENDA: Nekome slijedi RASKID, a nekome IZNENADNA PROSIDBA!

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Nekome slijedi RASKID, a nekome IZNENADNA PROSIDBA!

19 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav tokom vikenda: Ako vam je bilo teško ići dalje što se tiče vaše trenutne veze i dosta vam je svih isprika za koje se čini da čujete, otkrit ćete da izlijevate svoje srce o tome kako biste stvarno željeli da stvari budu. Nemojte govoriti ono što ta osoba želi čuti; recite što trebate i promijenite svoj odnos na bolje.

 

 

BIK

Intenzivna strast i duboki osjećaji preplavljuju vaš život. Gotovo odmah možete razgovarati s nekim kome možete vjerovati. Otvaranje sebe i ranjivost teško vam je u najboljim trenucima, zato je ovo tako dobro. Možda ste upoznali tu posebnu osobu s kojom ste spremni podijeliti svoje srce.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako ste upravo prošli kroz tešku vezu i nedavno ste izašli s druge strane, onda ćete imati koristi od toga da izađete što je više moguće i proširite i proširite krug prijatelja. Prilika da ostavite prošlost iza sebe i krenete u novu i uzbudljivu budućnost pruža se danas. Uskoro ćete povratiti samopouzdanje i nećete se osvrtati!

 

 

RAK

Bit ćete raspoloženi da ugostite malo okupljanje koje će okupiti nekoliko prijatelja koji su godinama bili kula snage i nudili pomoć i podršku. Ako ste slobodni, možda biste također željeli pozvati nekoliko vrlo odabranih likova koji bi vam mogli pružiti zabavu zavodljivije vrste. Što god radili, budite spontani.

 

 

LAV

Iako se možete naći potpuno u moru u bujici emocija, od kojih vam se čini da većina kaplje na rame od suznih izljeva prijatelja i ljubavnih interesa, a poželjet ćete slušati i brinuti. Kada je vaše srce otvoreno, najprivlačniji ste i svojom toplinom i dobrotom možete privući potencijalne ljubavne interese.

 

 

DJEVICA

Doći će vam se mogućnost prave strasti. Ako tražite romantiku, možda ćete dobiti više nego što ste očekivali za danas kada budete bili na toj otmjenoj zabavi. Razmislite o svim tim skrivenim krinkama, iza kojih netko gori i žudi da vas bolje upozna! Do kraja večeri donijet ćete odluku. Hoće li to biti ono pravo?

VAGA

Promjena je u zraku, zbog vanjske privlačnosti koju osjećate prema nekom posebnom koga ste tek nedavno upoznali. Neki vrlo intenzivni osjećaji mogu isplivati ​​na površinu i iznenaditi vas. Možda je bolje usporiti umjesto ubrzavati, jer ne želite prebrzo uskočiti u bilo što i onda otkriti da ste pogriješili.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se osjećate jako dobro. Ako ste u vezi, pokušajte pripremiti večeru za voljenu osobu i razmaziti je. Uzmite si vremena da svojoj dragi kažete kako se stvarno osjećate, jer će to ojačati međusobnu vezu. Ako tražite ljubav, možda ćete je pronaći pomažući drugome u teškoj situaciji.

 

 

STRIJELAC

Vaša sposobnost da dobijete ono što želite danas ne može biti bolja. Ako tražite tu posebnu romantiku, pronaći ćete je slušajući druge i odvojite vrijeme da se iskreno otvorite i pomognete. Ako ste pozvani na malu zabavu, svakako idite ako je ikako moguće, jer ovdje možete uočiti nekoga za koga jednostavno znate da je na vašoj valnoj duljini. Nemojte se suzdržavati!

 

 

JARAC

Okolo je puno dubine i stvarnog osjećaja. Drugi su otvoreniji za povezivanje sa svojim emocijama. Možda će biti puno iskrenih razgovora između vas i voljene osobe, što može biti samo dobro. Ako se povrijeđenost ili ogorčenost stvarala u vezi s prošlim problemom, očistite zrak dok imate priliku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Obično se osjećate privlačno, osim ako ste sramežljivo raspoloženi. Danas ćete htjeti naučiti kako se osjećati sigurnije. Oslobodite se tih osjećaja inferiornosti i dopustite sebi da istinski zablistate. Imate stvari za ponuditi svijetu koje nitko drugi ne može. Da biste pronašli novu ljubav, izađite i budite ponosni na sebe!

 

 

RIBE

Intenzivna želja vas uvjerava da je nekome zaista stalo do vas. Ako ste slobodni i tražite romantiku, nemojte gubiti vrijeme sjediti unutra i sanjariti. Izađite i počnite komunicirati s drugima. Pronađite ljude s kojima se možete sprijateljiti i kojima možete donijeti pomoć i utjehu i uskoro ćete imati divne suputnike.