Jedan znak će UPOZNATI osobu sa kojom će mu SREĆA BITI SUĐENA, ali i neke bivše ljubavi će postati SADAŠNJE!

Jedan znak će UPOZNATI osobu sa kojom će mu SREĆA BITI SUĐENA, ali i neke bivše ljubavi će postati SADAŠNJE!

14 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovo je prekrasan trenutak za organizaciju zabave na koju možete pozvati sve one ljude koji su vas toliko dugo fascinirali i s kojima ste se oduvijek željeli družiti. Ovo možda nije baš dobar dan za romantiku, ali naići ćete na neke zanimljive ljude čiji umovi kao da idu istim stazama kao i vaši.

 

 

BIK

Vrijeme je da praktično pokažete svoju ljubav prema svom šećernom medu. Ali budući da ste takvi kakvi jeste, nećete mu htjeti dati kutiju čokolade ili hrpu cvijeća; morat ćete to učiniti na uistinu originalan i neobičan način. Sve dok se trudite, nije važno što radite!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Energija dana potiče vas da se uskladite s onima koji imaju različite ili čak suprotne skupove ideala od onih s kojima se obično družite. Prednost ovoga je da ćete upoznati ljude koji proširuju vašu sposobnost razumijevanja, razmišljanja i razmišljanja o problemima. Odnosi u ovoj klimi bit će vrlo različiti i uzbudljivi, i mogli bi vam ponuditi više nego što sada doživljavate.

 

 

RAK

Ovo je savršeno vrijeme da upoznate nekoga posebnog, a da to ne postane preteško ili intenzivno. U početku ćete dobiti priliku razgovarati više nego bilo što drugo, ali to će vam pomoći da oboje cijenite koliko imate zajedničkog i koliko još možete podijeliti. Također ćete cijeniti jedni drugima smisao za humor.

 

 

LAV

Danas je čista poezija i romansa. Svoj najnoviji ljubavni dom možete pozvati na intiman obrok za dvoje, uključujući kamenice, šampanjac te jagode i šlag . Stvorite atmosferu čiste magije, s aromatičnim mirisima, blagim osvjetljenjem i mnoštvom jastuka. Oboje ćete sigurno imati noć za pamćenje i možda ćete to htjeti ponavljati što je češće moguće.

 

 

DJEVICA

Osjećat ćete se više skloni da nekom posebnom date do znanja što osjećate prema njemu. Ako se osjećate dovoljno samouvjereno da to učinite osobno, stvorite posebnu atmosferu i pozovite ga k sebi. U suprotnom pokušajte napisati lijepo iskreno pismo ili čak neku poeziju kako biste zapalili njegovo srce i natjerali ga da poželi otkriti još vaših skrivenih tajni.

VAGA

Astralna energija vas potiče na druženje i izlazak na sve sastanke ili zabave na koje ste pozvani. Ako nemate čemu prisustvovati, pokušajte stvoriti svoju prigodu. Ljudi su toplo i sunčano raspoloženi, a iako možda ne osjećate tu nabujalu strast prema nikome, vodit ćete sjajne razgovore iz kojih bi se mogao razviti zanimljiv odnos.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav i romansa su prilično slatki, a okolo vlada vrlo brižna i dijeljena atmosfera. Ipak, vaš će partner (sadašnji ili budući) htjeti pokazati svoju ljubav prema vama na vrlo praktične načine, poput darivanja, masaže ili odvođenja na zaista prekrasan obrok. Ovo je sjajna prilika da zaista pokažete koliko značite jedno drugome.

 

 

STRIJELAC

Vrijeme je za izlazak i uživanje u svim blagodatima aktivnog društvenog života. Energija dana tjera vas da poželite razgovarati sa bilo kim i svakim, bilo da je to dok putujete na posao, pijete kavu u kafiću ili čak upoznajete nove prijatelje preko interneta. Jedan poseban sastanak može imati dosta značenja za vas i biti prilično iznenađenje.

 

 

JARAC

Nebesko poravnanje može učiniti da se osjećate beznadno zaljubljeno. Iako je ovo zasigurno divno iskustvo i za koje ćete se bez sumnje nadati da će trajati što je dulje moguće, također bi vam se savjetovalo da dobijete uravnoteženiji pogled na svoje stanje, ako se ljubav može tako nazvati. Nitko nije savršen, a priznavanje ovoga sada može vam kasnije uštedjeti srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Energija dana potiče vas da izađete iz uobičajene rutine i učinite se malo fluidnijim i fleksibilnijim u svom pristupu druženju. Imate tendenciju držati se provjerenog i kojemu se vjeruje, pa barem jednom napustite sva pravila koja ste sebi postavili i učinite nešto drugačije. Idite negdje gdje nikada prije niste bili i proslavite život.

 

 

RIBE

Dobro ćete se provesti, pogotovo ako izlazite na prvi spoj. Osjećat ćete vrlo poseban odnos s dotičnom osobom, a također ćete biti vrlo sigurni i sigurni u njenom društvu. Gotovo kao da ste se već sreli. Imat ćete mnogo toga zajedničkog na mnogim razinama, ali ćete također uživati ​​u otkrivanju mnogo više.