Kroz naredna 3 dana OVA 2 horoskopska znaka će KONAČNO pronaći SREĆU u LJUBAVI i moći reći da su SRETNI!-

OVAN

Često otkrijete da morate analizirati svoje srce, a zatim razgovarati o tome, kako bi vaša veza uspjela. Često pokušavate odgoditi ovaj bitan proces, ali možda nećete moći to učiniti kada ste namjeravali. Ako imate hrabrosti izraziti ono što sada proživljavate, mnogi će se manji problemi vrlo brzo riješiti.

 

 

BIK

Možete  odvesti voljenu osobu negdje gdje to već odavno želite, možete učiniti mnogo toga za vašu ljubavnu vezu. Neki kivni ljudi željet će vam zagorčati vaš ljubavni život i to je ono što možete očekivati.  Izbjegavajte sve vrste spletki i samo budite oprezni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Volite da sve faze vašeg ljubavnog života teku glatko, u atmosferi sve veće intimnosti. Međutim, sljedeći korak može biti šokantan.  Očekivali ste da će stvari krenuti u jednom smjeru, a odjednom se događa suprotno. Dobro pripazite i donesite ispravne odluke jer od toga puno toga ovisi.

 

 

RAK

Trenutni planetarni aspekt čini ovaj dan vrlo posebnim.. Ne trebate ništa raditi, samo pozovite svog partnera  i učinite nešto zbog čega se osjećate jako dobro. Sve što produbljuje proces ljubavi između vas oboje će imati snažan utjecaj. U činu davanja i primanja stvarate kontinuirani krug ljubavi.

 

 

LAV

Svi mi u sebi sadržimo puno različitih osobai koje glumimo kada smo s različitim ljudima. Vi ste slobodni glumiti i igrati mnoge uloge. Vaš ljubavni interes bi mogao vidjeti neke vaše druge strane, stoga budite odvažni i pokažite im od čega ste napravljeni.

 

 

DJEVICA

Ovo je vrlo neobično vrijeme za vas. Mogu se pojavitičudne stvari dok vam astralna energija pokušava donijeti posebnu poruku. Ona može doći u mnogo različitih oblika, od neslućenih razgovora, do stvari koje nećete moći pojmiti. Imajte to na umu, jer vam stiže poruka o posebnoj ljubavnoj vezi.

Nastavak na idućoj stranici…

Kroz naredna 3 dana OVA 2 horoskopska znaka će KONAČNO pronaći SREĆU u LJUBAVI i moći reći da su SRETNI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top