Dnevni TAROT po jednoj karti za 17. August: Netko će doći u priliku zaraditi brdo novca, a netko doživjeti ljubav!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kočija

Nadamo se da se danas osjećate spremnima suočiti se sa životnim izazovima. Nalazite se na posljednjoj dionici važnog putovanja.

Kraj avanture često je najteži. Možda želite odustati, ali nemojte. Propustit ćete ostvarenje svog sna prije nego što postane stvarnost.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Toranj

Odmahivat ćete glavom pitajući se što se zaboga dogodilo danas negdje. Tarot karta Kula znak je da vam se spremaju nevolje, a bit će nepredvidive prema izvoru ili događaju. Ovi trenuci testiraju vašu otpornost.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Šestica pehara

Ta brižna priroda na koju se toliko oslanjate sada je namijenjena da se upotrijebi na vama! Treba ti dan samo za sebe. Potreban ti je odmor i opuštanje, Raku. Ako imate jedan trenutak za sebe, učinite to!

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sedmica pentakla

Dolazi vam neka vrsta prilike, a to može uključivati ​​zarađivanje novca. Možda ćete morati biti oprezni s kim dijelite ovu priliku. Ako vam dođe, provjerite je li samo vama namijenjeno. Ponekad je bolje učiniti stvari sami, ne zbog pohlepe, već zato što to čini proces jednostavnim.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Zvijezda

Mudrost je svuda okolo, a kada je vaša dnevna tarot karta Zvijezda, imate informacije koje u vas ulijeva svemir. Očekujte nebesko preuzimanje informacija.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Trojka pehara

Družite se s kreativnim ljudima, a kada to učinite, vidjet ćete da njihova luckastost i mašta djeluju na vas. Ovo može biti lijek za svaku dosadu koju osjećate. Ako ste u potrazi za svježim idejama ili se želite okušati u novoj avanturi, pozovite svoje prijatelje umjetnike da biste dobili malo njihove dobre energije.

Nastavak na idućoj stranici…

Dnevni TAROT po jednoj karti za 17. August: Netko će doći u priliku zaraditi brdo novca, a netko doživjeti ljubav!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top