Dnevni TAROT za 20. Decembar: Netko će doći u priliku zaraditi brdo novca, a netko doživjeti ljubav!

Dnevni TAROT za 20. Decembar: Netko će doći u priliku zaraditi brdo novca, a netko doživjeti ljubav!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kočija

Dnevni tarot: Nadamo se da se danas osjećate spremnima suočiti se sa životnim izazovima. Nalazite se na posljednjoj dionici važnog putovanja.

Kraj avanture često je najteži. Možda želite odustati, ali nemojte. Propustit ćete ostvarenje svog sna prije nego što postane stvarnost.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Toranj

Dnevni tarot: Odmahivat ćete glavom pitajući se što se zaboga dogodilo danas negdje. Tarot karta Kula znak je da vam se spremaju nevolje, a bit će nepredvidive prema izvoru ili događaju. Ovi trenuci testiraju vašu otpornost.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Šestica pehara

Ta brižna priroda na koju se toliko oslanjate sada je namijenjena da se upotrijebi na vama! Treba ti dan samo za sebe. Potreban ti je odmor i opuštanje, Raku. Ako imate jedan trenutak za sebe, učinite to!

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Sedmica pentakla

Dolazi vam neka vrsta prilike, a to može uključivati ​​zarađivanje novca. Možda ćete morati biti oprezni s kim dijelite ovu priliku. Ako vam dođe, provjerite je li samo vama namijenjeno. Ponekad je bolje učiniti stvari sami, ne zbog pohlepe, već zato što to čini proces jednostavnim.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Zvijezda

Mudrost je svuda okolo, a kada je vaša dnevna tarot karta Zvijezda, imate informacije koje u vas ulijeva svemir. Očekujte nebesko preuzimanje informacija.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Trojka pehara

Družite se s kreativnim ljudima, a kada to učinite, vidjet ćete da njihova luckastost i mašta djeluju na vas. Ovo može biti lijek za svaku dosadu koju osjećate. Ako ste u potrazi za svježim idejama ili se želite okušati u novoj avanturi, pozovite svoje prijatelje umjetnike da biste dobili malo njihove dobre energije.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kraljica pehara

Danas uđete u sobu i odmah osjetite stvari. Stvari koje drugima izmiču, možete uhvatiti bez ikakvih problema. Ova intuitivnost čini vas vrijednim za svakoga tko vam je prijatelj ili član obitelji. Mogu vam vjerovati na riječ.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Sedmica pehara

Ako ste tražili izgovor da napišete svoje osjećaje, danas je vaš dan. Sedam pehara vam daje dopuštenje da uronite u svoje najdublje emocije i zapišete ih na stranici.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Devetka pentakla

Današnji timski rad možda ipak neće učiniti san uspješnim. Osobnosti se mogu sukobiti i svatko može osjetiti napetost. Nije dan za pomicanje granica ili pokušaj preuzimanja vodstva. Umjesto toga, bolje je ići polako.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Desetka mačeva

Ne krivite sebe za stvari koje se događaju izvan vaše kontrole. Možda se osjećate kao da jednostavno ne postoji način da prevladate svoje probleme danas, ali s vremenom, malo podrške i ljubavi prijatelja, možete.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Kralj mačeva

Tvoje riječi prodiru kroz srce. Imate oštar jezik i možda ne shvaćate koliko vaše riječi mogu biti povrijeđene, a da nisu neljubazne. Ako primijetite da se netko gasi, obratite pozornost.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Pet pehara

Ovo bi mogao biti stresan dan za vas jer petica pehara ukazuje na užarene emocije zbog kojih se osjećate strastveno i ljutito u isto vrijeme.

Htjet ćete pričekati da nešto poduzmete danas. Nemojte žuriti s nečim zbog ljutnje, straha ili grižnje savjesti.