SEDMIČNI TAROT od 15. do 21. Augusta: Od velike tuge do VELIKE SREĆE! OVIM znacima konačno DOLAZE BOLJI DANI!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Ovaj tjedan uvest će vas u žestoku raspravu o politici i stanju u zemlji. Možda ćete ući u ovo sa stavom koji vam se čini kao da sve oružje puca, ali na kraju ćete požaliti što ste uopće zauzeli takav stav.

Vaše namjere su bile dobre, ali pogledajte gdje ste ih odlučili smjestiti…u borbi tko je u pravu, a tko u politici. To će vam samo donijeti nemirni osjećaj uzaludnosti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Dvojka mačeva

Ovaj tjedan ćete se pomiriti s idejom kompromisa i dopustiti drugima da dođu na red. Nedavno ste osjećali težinu svijeta na svojim ramenima i stvarno vam se čini više nego što možete podnijeti.

Međutim, niste sami i možete se obratiti za pomoć. Također, slušajte svoje tijelo; ne osjećate se dobro i možda biste trebali uzeti malo vremena za brigu o sebi? Razmisli o tome. Zaslužujete nastupiti kao zdrava osoba i samo vi znate što je dobro za vas. Odaberite zdravlje umjesto stresa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kraljica štapića, obrnuta

Možda ćete se ovoga tjedna morati suočiti s ljubomorom ili ogorčenošću, i nećete vi biti ljubomorni ili ogorčeni, već netko drugi, na ono što imate i tko jeste. Talentirani ste, a ponekad i mudri.

Međutim, ponekad djelujete kao snob, a to će sigurno razljutiti nekoga u vašem krugu. Očekujte da će vas pogrditi netko tko ima strahopoštovanje prema vama, ali se zbog toga ne osjeća dobro. Ova osoba dopušta svojoj ljubomori na vas da stane na put njezinom obožavanju. Čudno, ali istinito.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Ovaj tjedan baš i nije obećavajući kada su u pitanju pravne bitke za financijske nagrade. Ono što biste možda željeli promatrati je što se događa s vašim novcem, trošite li ga na prave stvari ili jeste li se nekako uvalili u odljev novca u kojem ne možete uštedjeti ni novčića.

Ovaj tjedan razmišljate o svojim troškovima; možda ćeš se morati povući, jer stvari počinju izmicati kontroli. Pazite na prekomjernu potrošnju; ne dovodite sebe u opasnost.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Četvorka pehara, obrnuta

Muka vam je i umorni ste od svojih stvari i želite nove stvari. I dok to zvuči pomalo mladalački, tako će izgledati vaš tjedan, pogotovo u očima onih koji vas promatraju.

Kada se umorite od svojih kolekcija i svojih predmeta, poželite nešto novo čime ćete zamijeniti stare, a to je ono o čemu ćete razmišljati tijekom ovog tjedna.

Pokušajte zadržati svoj užas samo na stvarima, što znači, nemojte izbacivati ​​svoje prijatelje samo zato što su vam dosadni. Zapravo, manje se trudite prema ljudima postupati kao prema predmetima namijenjenima za vaše zadovoljstvo.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Mjesec

Ovaj tjedan morat ćete djelovati u skladu sa svojim sumnjama i doći do dna stvari. Znate da postoji netko u vašem najbližem okruženju tko vam je lagao i nećete im dopustiti da iskoriste vašu prirodu koja oprašta – ne ovaj put.

Osjećate se kao da je ovo tjedan u kojem ćete se suočiti s određenom osobom s njenim lažima i dati joj do znanja da ste pogrešna osoba s kojom se treba petljati. Osjećat ćete se čvrsto i sigurno dok budete rješavali stvari, bez obzira koliko grubi bili.

Nastavak na sljedećoj stranici…

SEDMIČNI TAROT od 15. do 21. Augusta: Od velike tuge do VELIKE SREĆE! OVIM znacima konačno DOLAZE BOLJI DANI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top