Ispred OVA 3 znaka je VRLO TEŠKA SEDMICA. Nažalost, neće vam biti lako od 15. do 21. augusta, a evo i zašto..

Naš glavni kozmički protivnik dolazi u obliku Saturna i njegovih tranzita, ovaj tjedan. S nekoliko Saturnovih tranzita pred nama, doći ćemo u mnogo problema i frustracija u smislu rada i napretka.

Na nama je da se s time nosimo kako treba, jer ovo je vrsta tjedna koji nas može izbaciti iz zraka ako mu se ne suprotstavimo.

Gledamo na neprijateljstvo, frustraciju, ljutnju i teška, teška ograničenja. Drugim riječima, reći će nam se: “Ne”, i to nam se uopće neće svidjeti.

Ono što imamo na svojoj strani su svi Merkurovi tranziti zbog kojih ćemo se osjećati vrlo orijentirani na rješavanje problema koji se pojave tijekom tjedna. Morat ćemo donijeti neke ishitrene odluke, a možda nismo opremljeni za taj posao. Ipak, postojat će izbori koji će biti prepušteni samo nama da nastavimo s njima, i morat ćemo učiniti ono što je najbolje što god to bilo.

Imamo spasonosnu milost dobre ljubavi koja djeluje na našoj strani, što nam može pomoći na kraju svakog dana. Kada nam svijet kaže ne, možemo pronaći potvrdu i ljubav kod ljudi koji su se u našim srcima etablirali kao pouzdani i strpljivi.

Obratit ćemo se prijateljima i obitelji ovaj tjedan, za utjehu. Malo ljubavi ide daleko i trebat će nam taj sustav podrške dok se borimo s poteškoćama ovog tjedna.

Tri horoskopska znaka koji imaju loše tjedne horoskope koji počinju od 15. do 21. augusta 2022.:

Kako biste saznali što, pročitajte njihove horoskope u nastavku.

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što uzrokuje vašu patnju ovog tjedna leži u činjenici da ne možete prihvatiti različita mišljenja. Prečesto vam se nakostriješi i počeli ste se identificirati kao netko tko je uvijek u pravu, nikad u krivu. Ovaj tjedan morat ćete previše gurati svoje mišljenje u lice nekome tko zaista ne želi imati ništa s vama, ali vam je dao prednost sumnje.

Slušajte ih; saslušajte što imaju za reći i doista uključite svoje dobre uši u posao. Pokušajte tu osobu promatrati samo kao nekoga tko ima svoje stajalište, a ne kao nekoga koga trebate napasti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj vam tjedan može samo donijeti poniznu lekciju o tome kako je to prihvatiti da postoje i druga mišljenja i da su ona jednako valjana kao i vaša. Ali vaša glavna lekcija je sljedeća: ne pokušavajte nikoga psihoanalizirati. To se ne cijeni, a vi ste u zabludi sa svojom analizom. Opustite se. Ne morate uvijek biti tako strogi.

Nastavak na idućoj stranici…

Ispred OVA 3 znaka je VRLO TEŠKA SEDMICA. Nažalost, neće vam biti lako od 15. do 21. augusta, a evo i zašto..

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top