3 horoskopska znaka koji će se konačno skrasiti s jednom osobom tijekom Mjeseca u Ovnu od 15. augusta

3 horoskopska znaka koji će se konačno skrasiti s jednom osobom tijekom Mjeseca u Ovnu od 15. augusta

14 kolovoza, 2022 0 By Admin

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovo se odnosi na sve mlađe jer ste vi ljudi koji trebaju znati kako je to posvetiti se jednoj osobi, i to samo jednoj osobi. Kasnije u životu, možda ćete se osjećati drugačije, jer je teško biti VI i čak razmatrati koncept bilo koje situacije koja vam oduzima potpunu slobodu. Sve u svemu, vi ste samo ljudsko biće i morate steći iskustvo predanog partnerstva jer je zabavno.

Prekrasan je osjećaj znati da se na nekoga možeš osloniti i da je on tu za tebe, bez obzira na sve. Možda kasnije u životu možete pribjeći tome da budete izmučeni i jedinstveni, ali sada je za riskirati svoju slobodu dok ste s jednom osobom, u romantičnoj vezi. Zašto ne? Živi malo. Dobar si u tome!

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Postati ekskluzivan u svojoj vezi vaša je ideja, i iako možete zamisliti da vaš partner pati zbog ovog vašeg izbora, on ne. I on to želi, a biti u ekskluzivnoj vezi je upravo ono što oboje trebate.

Oboje se želite opustiti; ne želite misliti da je druga osoba ‘tamo vani u potrazi’ za nekim drugim osim vas. Ne, želite cijeli paket monogamije i sve što on donosi, a to je u osnovi nedostatak neuroze i sumnje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve što stvarno želite je uspostaviti miran odnos vrijedan povjerenja s osobom koju volite i srećom, to je sve što i on želi. Dakle, danas je dan kada oboje izjavljujete svoju beskrajnu ljubav i predanost jedno drugome. Sljedeća stanica svijeta. Uživaj u životu. Uživajte u iskustvu ljubavi prema nekome isključivo.

Stranice: 1 2