ŽENA RAK – Njene oči su prozori njene duše. Ona ima oči s najvećom ljubavlju od svih znakova i svatko tko ih pogleda, osjeća dobrotu, iskrenost, sigurnost…

ŽENA RAK – Njene oči su prozori njene duše. Ona ima oči s najvećom ljubavlju od svih znakova i svatko tko ih pogleda, osjeća dobrotu, iskrenost, sigurnost…

22 veljače, 2023 0 By Admin

Žene u znaku Raka Sunce rođene su između 21. lipnja i 22. srpnja. Raka predstavlja Rak, a kao četvrti znak Zodijaka, žene Rakovi imaju dušu koja duboko brine za druge.

Duboko intuitivan i emotivan, ovim vodenim znakom vlada Mjesec. Baš kao što će Mjesec rasti i opadati, tako se mijenja i raspoloženje žene Raka. Ova ženstvena i empatična osoba također je kardinalni znak, što znači da pokreću promjenu.

Žena Rak: Pregled

Osobnost žene Raka je njegovana, odana, emotivna i nesebična. Žene Rakovi, posebno, duboko brinu o onima koji su im bliski, pa čak pokazuju i suosjećanje s onima koje ne poznaju.

Njezina ljubav je toliko duboka da je nosi kao oklop, dovoljno jak da brine ne samo za sebe, već i za sve oko sebe.

Zapravo, žena Rak najviše cijeni obitelj, prijatelje i dom. A oni koji joj uspiju udvarati se pridružuju joj se na životnom putu, ne moraju brinuti o tome da li će se uvijek osjećati sigurno i sigurno. Ona je i iskrena sa svojim emocijama, tako da će oni oko sebe razumjeti što osjeća.

Unatoč njezinoj spremnosti da se izrazi, to može imati posljedice jer je sklona pretjeranoj reakciji. Svaka kritika ili pretjerano emocionalna situacija izaziva je potresanje i postaje nešto što ne može proći.

Osim toga, žene Rakovi su neraspoložene zbog svojih složenih emocija. To ih uzrokuje da se povuku u sebe. A ako ih netko naljuti ili izda, oni su nevjerojatno osvetoljubivi i krenut će za onima koji su im nanijeli nepravdu.

 

Osobine ličnosti žene Rak

Dok su žene Rakovi lojalne, empatične, snažne i emocionalne, sklone su promjenama raspoloženja, mogu biti manipulativne i nesigurne te pesimistične.

Njezine pozitivne osobine osobnosti pokazuju njezino raspoloženje kao nekoga tko je obično jak, ali mekan. Dok njeguje, zna kada treba biti asertivna i boriti se za svoje vrijednosti. Ova odlučnost samo dodatno objašnjava koliko je diplomatska, traži mir i brani sebe i svoje najmilije.

Rakovi su također nevjerojatno odani. Nakon što steknete njihovo povjerenje, što se ne događa preko noći, očekujte da će Rak uvijek biti tu za vas. Bilo da se radi o njihovoj obitelji i prijateljima, ili romantičnom partneru, Rak želi da se njegovi voljeni osjećaju sigurno, a tu sigurnost mogu ponuditi svojom odanošću.

No niti jedan horoskopski znak nije bez njihovih negativnih osobina osobnosti, a Rak je dokaz za to. Iako su osjetljivi i puni ljubavi, mogu biti manipulativni. To je potaknuto njihovom potrebom da zaštite svoje voljene, kao i njihovom emocionalno zahtjevnom osobnošću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osim toga, žene Rakovi sklone su pretjeranoj reakciji i često se izigravaju žrtve. Ona se brzo okreće unutra u bilo kojem osjećaju sukoba, radije živjeti u svijetu koji nije utemeljen u stvarnosti. Žene Rakovi su izuzetno…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2