VODOLIJA ima TEŽAK ŽIVOT iza sebe i ZNA kako je ŽIVOT TEŽAK kad te SREĆA NE PRATI i zato će SVAKOME uvijek POMOĆI

Vodolija ima često dosta drugačije poglede na svijet, na život, na ljude, na dešavanja… ukratko rečeno, gotovo na sve. Drugim riječima, Vodolija je puno drugačija od većine zodijaka. Možemo slobodno reći da je posebna, upravo zbog svoje različitosti. Po mnogočemu je posebna, jer realno sagledava općenito na život i sve što jedan život sačinjava.

Vodolija nije osoba koja će unaprijed nekoga osuditi. Ona će svačiji postupak pokušati razumjeti, ma kakav bio. Pokušat će otkriti razlog zašto je netko postupio tako kako je postupio. U takvim situacijama, mnogi bi unaprijed osudili nekoga na osnovu nekih poluinformacija, ali ne i Vodolija.

Upravo zbog takvih i sličnih situacija često je neshvaćena. Vodolija ima težak život iza sebe i zna kako je život težak kada te ne prati sreća. Vodolija zna da mnogi imaju težak život. Upravo zato ima jako puno razumjevanja za druge ljude i dok nije sigurna u nešto, Vodolija vas nikada neće osuditi.

Ona zna da ljudi često postupaju ili se ponašaju na neke loše načine upravo zbog svog nekog nezadovoljstva, frustracija i nesreće koja ih prati u životu. Vodolija zna da se iza nekih drskosti, bahatosti i namrgođenih lica krije toplo srce i duša.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato Vodolija ne vjeruje gotovo u ništa u što se sama ne uvjeri. Vrlo je oprezna i vodi se činjenicama, provjerenim i točnim informacijama i konačnici, vodi se svojim instinktom. U takvim situacijama je često…

Nastavak na idućoj stranici…

VODOLIJA ima TEŽAK ŽIVOT iza sebe i ZNA kako je ŽIVOT TEŽAK kad te SREĆA NE PRATI i zato će SVAKOME uvijek POMOĆI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top