Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 14. augusta

S našim Mjesecom u Ribama na današnji dan, trebali bismo biti opušteni s našim ljubavnim životima i ljudima koji su u njega uključeni. To je vrsta dana u kojem lako tečemo unutar granica veze i sve se čini dobro u našim svjetovima.

Ovaj dan ne dolazi sa sukobima ili uzrujavanjem. Dapače, zbog svoje ‘vodene’ prirode Riba, prilično se osjećamo vrlo ‘tečno’ sa svime što se događa. Tečemo s njim i to nam donosi zadovoljstvo.

Današnja ljubavna sreća nije toliko parada sreće koliko je glatka deka dobrih osjećaja, s malo ili nimalo agresije.

Ponekad imati sreću u ljubavi znači biti u miru, a ne osvojiti putovanje na Karibe, iako to zvuči prilično lijepo.

Ipak, tko želi ići na Karibe, kad se samo svađaš s partnerom?

Tu dolazi mir uma, a jednom kada to imamo pod sobom, pobjeđujemo u svim utrkama.

Mjesec u Ribama umiruje vode naših umova i omogućuje nam da prihvatimo svog partnera sa svime što i onim što nije. Na taj način smo i mi prihvaćeni od njega.

Ono što također možemo očekivati ​​na ovaj dan, tijekom ovog tranzita, je zajedništvo i angažman, što znači da volimo biti sa svojim partnerom na ovaj dan.

Želimo zajedno raditi kućne poslove, zajedno kuhati i čistiti kuću. Ništa ne izgleda kao jad kada to odlučimo učiniti zajedno, u ljubavi i miru.

Evo što je potrebno da ova tri horoskopska znaka budu najsretniji u ljubavi u nedelju, 14. augusta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Naučili ste lekcije rano u životu, i iako mnoge od tih lekcija nisu imale mnogo veze s ljubavlju ili romantikom, naučili ste kako sami sebi pomoći da izađete iz teških situacija.

U ranim ste godinama koristili knjige za samopomoć i vještine suočavanja, a sada vam to dobro služi.

Biti u vezi za vas nije toliki izazov kao što bi mogao biti da niste slijedili vrstu duhovnog puta na kojem se trenutno nalazite.

Danas, za vrijeme Mjeseca u Ribama, vaš rad na sebi pokazuje se na načine koje nikada niste mogli predvidjeti, a ipak, sada znate zašto ste tako opušteni sa svojom voljenom osobom.

Poradili ste na sebi kako biste zaslužili ovakav mir, a s lunacijom u znaku Ribe vidite da je osoba s kojom ste odabrali provesti ovo vrijeme isto tako opuštena kao i vi. Veza u kojoj se trenutno nalazite temelji se na rastu, učenju i prihvaćanju. Koliko ste sretni, posebno na ovaj dan.

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 14. augusta

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top