Slijedi 7 dana promjena. Nekoga čeka NOVA VEZA, nekoga RASKID, a netko će dobiti ponudu za BRAK…

Slijedi 7 dana promjena. Nekoga čeka NOVA VEZA, nekoga RASKID, a netko će dobiti ponudu za BRAK…

29 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan (19. ožujka – 19. travnja)

Zamoliti vas da napustite svoju zonu udobnosti može biti zastrašujuće, ali tjeranje izvan nje često može biti zastrašujuće.

Neko ste vrijeme bili na rubu da učinite taj prvi korak, međutim svemir će vam ovaj tjedan zatvoriti neka vrata zbog kojih ćete shvatiti da se više ne možete vratiti čak i da ste htjeli.

Umjesto da gledate ono što izgleda kao da gubite, usmjerite pogled prema onome što dolazi. Vjerujte onome i tko će se pojaviti za ovo novo poglavlje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Uložite svu svoju energiju u ono što ulaže energiju u vas. Zaista iskoristite ovaj tjedan da razmislite o tome gdje jurite ili gurate i umjesto da idete još teže, povucite se unatrag i pogledajte tko i kakve veze ulažu energiju i vrijeme u vas.

Na to biste se trebali usredotočiti jer postoji ravnoteža. Ako vam se čini da ništa nije, onda to shvatite kao znak da se više usredotočite na svoj put. Prvo provjerite je li vaša šalica doista puna.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Vaša sposobnost osjećaja jedan je od vaših najvećih darova. Ipak, kad ste ozlijeđeni ili se osjećate iznevjereno, pokušavate povući onaj dio sebe zbog kojeg se osjećate samo zbunjenije, a ne poput sebe.

Ovaj tjedan provedite vrijeme povezujući se sa srcem jer su vaše emocije duboko povezane s vašom istinom. Ne možete donositi odluke o ljubavi bilo gdje osim u svom srcu.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Nakon što otpustite tu veličanstvenu sliku o tome kako mislite da se ljubav treba pojaviti, saznat ćete što je stvarno, a što nije. Ali za to morate biti spremni.

Dio toga je i to što ste spremni primiti ono što vam je oduvijek uistinu potrebno, čak i ako vam dolazi drugačije obučeno nego što ste zamišljali.

Ovaj tjedan mogao bi dovesti do iznenadnih uvida u odnos koji ste zanemarili, ali odjednom vam se čini da vam znači sve.

Nema ništa loše u promjeni mišljenja ako vam to približi srce.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Unutar planova koji ne idu onako kako mislimo da hoće, često ćemo shvaćati što nam uistinu treba od ljubavi i od života. Potražite lekcije u neredu ovog tjedna.

Lako je pokušati se držati rutine kako su stvari krenule, ali ako se uistinu ne osjećate ispunjeno, nanosite si samo štetu.

Ostavite dosljednost ovog tjedna ako vam jedino nedosljednost donosi.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ponekad jednostavno morate razneti svoj život, spaliti taj most i nikad se ne osvrnuti. Mir često može imati velike troškove, ali na vama je da odlučite u koji više niste spremni ulagati.

Iako ovaj tjedan možete razmisliti o tome što vam najviše znači, vrijeme je da zaista pogledate kome mislite najviše. Zbunjeni smo samo kada želimo da stvarnost bude drugačija nego što jest.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2