RIBA se NE PRETVARA i nije prekrivena MASKAMA. Ona je ISKRENA, UVIJEK ISTA i SVOJA i nitko i ništa ju NE MOGU PROMIJENITI!!

RIBA se NE PRETVARA i nije prekrivena MASKAMA. Ona je ISKRENA, UVIJEK ISTA i SVOJA i nitko i ništa ju NE MOGU PROMIJENITI!!

16 siječnja, 2023 0 By Admin

Riba je osoba koja je rođena da bude vođa. Riba mnogo radi i jako mnogo ulaže u svoj život. Jako se trudi uspjeti u poslovnom životu i pazi na svaku sitnicu. Riba uvijek gleda kako da najbolje ugodi ljudima kojima je okružena. Najviše ju čini sretnom kada ima svoj komfor.

No naravno, da je ona to sve sama svojim trudom i zalaganjem zaradila. Riba u mnogo slučajeva pomaže i drugima sa savjetima kako uspjeti na nekom polju života. Riba nije osoba koja će vam pametovati. Ona će vam pokazati koji je najbolji put kojim biste trebali krenuti, a sve ostalo je na vama.

Ukoliko krenete nekim svojim putem, ona se više neće miješati, nego će  vas pustiti da napravite kako želite. Ipak Riba je najbolja sama sebi kada ugađa svojim željama. Ali nikada joj nije teško pokušati pomoći nekome. Dapače, voli kada ju netko pita za savjet, jer onda shvaća da i drugi vide da je uspjela u životu. Ona često učini nešto neočekivano kako bi uspjela prvenstveno zadiviti sebe, pa onda i ljude oko sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona najviše mrzi kada je netko glumi slatkoriječivost i lažnu finoću. Lažnu finoću ne voli jer se ljudi tada trude predstaviti osobama koje ustvari nisu. Kada ribu netko pita što radi u životu, njezin odgovor je da se prepustite osjećajima i činite ono što vam srce kaže da je najbolje za vas. Riba je rođena da…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2