OVE zodijake uskoro OČEKUJE VELIKA PREVARA, BOL i RAZOČARANJE

OVE zodijake uskoro OČEKUJE VELIKA PREVARA, BOL i RAZOČARANJE

28 veljače, 2023 0 By Admin

STRIJELAC

Vi ste bice koje je uvijek vjerovalo u ljubav, u iskrenu ljubav. Vase srce daje sve za voljenu osobu, ali u zadnje vrijeme i vi primjetite promjene koje se desavaju sa vasim partnerom. Kao da vam voljena osoba nesto krije, ali vi ne znate sta. Zelite istinu pod svaku cijenu, ali pitanje je hocete li i moci podnijeti istinu koja nece biti ni malo lijepa?!

Uvijek ste imali veliko povjerenje u voljenu osobu, ali ovaj put vas muce ogromne sumje.Cinjenica je da vas partner  nije bio iskren prema vama. Vi ste mu poklonili svo povjerenje, ali on to nije znao da cijeni.U narednom periodu cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce.

Saznat cete da niste jedina osoba u partnerovom zivotu. Polako ali sigurno sve ce doci na vidjelo i to ce vase srce mnogo raniti. Jedno je sigurno, vi takvo razocaranje niste zasluzili.Uvijek ste bili iskreni prema voljenoj osobi, a ona vam vraca na jedan vrlo ruzan nacin.

Vas partner ce traziti oprostaj, ali to zadovoljstvo mu ne smijete pruziti.  Tacno je znao sta radi,  bez obzira koliko molio, nemojte mu pruziti to zadovoljstvo da mu oprostite. Pustite ga da pati, kao sto ste i vi patili. Vi vrijedite mnogo vise nego da budete sa osobom koja ne zna da vas cijeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vasa ljubav je uvijek bila iskrena i niste zasluzili lazi i suze. Zauzmite se za sebe i ne dozvolite da se neko igra sa vasim iskrenim velikim srcem.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2