OVE znakove čeka nešto NEOČEKIVANO i lijepo IZNENAĐENJE. Shvatit će da se ČUDA MOGU DESITI i njima…

OVE znakove čeka nešto NEOČEKIVANO i lijepo IZNENAĐENJE. Shvatit će da se ČUDA MOGU DESITI i njima…

19 veljače, 2023 0 By Admin

BLIZANCI

Previše ste vremena i energije potrošili na osobu koja vam nije odgovorila na vaše želje da budete zajedno. Zapravo nikada vam ta osoba nije rekla da ne želi biti sa vama, ali nikada nije ni bila. Uvijek vas drži na nekoj distanci i uvijek ste joj tu negdje pri ruci za sve njene prohtjeve i želje.

Sve vi to ispunjavate u nadi da ćete biti zajedno jer ste zaljubljeni. Ponekad se i zapitate, da li ta osoba iskorištava vašu zaljubljenost i vašu dobrotu samo za svoje male svakodnevne ciljeve. Pomalo ste već otupili i ponekad vam dođe da se jednostavno povučete i krenete dalje.

Iako ste sigurni da vas ta osoba voli kao i vi nju, nikako da ostvarite zajedničku vezu. U narednom periodu shvatit ćete da ljubav te osobe prema vama nikada nije bila upitna. Ona vas voli kao i vi nju.

Bilo je potrebno neko vrijeme, duže vrijeme da vaša voljena osoba riješi neke osobne probleme koji su sputavali vašu vezu. Sada ćete shvatiti da se čuda dešavaju. Sve ono što ste smatrali da se neće dogoditi nakon toliko vremena i toliko pokušaja, gotovo da ste odustali, iako ljubav postoji i još je jača nego ikada, sada će se ostvariti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Čudo će vam se desiti i uspjeti ćete konačno dobiti svoju voljenu osobu. Takav rasplet situacije sve ste manje i manje očekivali, ali će se dogoditi. Uskoro.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2