OSVETA KARME: KARMA će se osvetiti OVIM znakovima zbog grešaka iz prošlosti!

karma

Karma će se osvetiti ovim znakovima onako kako ona to zna, a osveta će biti jako bolna. Oni su učinili neke loše stvari, a neki ni sami nisu bili toga svjesni. Bili toga svjesni ili ne, karma će uzvratiti i donijeti osvetu.

Karma će pokucati na vrata ova dva znaka i donijeti im jako loše vijesti.

 

BLIZANCI

Karma vam se sveti, shvatit ćete to i sami ubrzo, ali vi kao da niste svjesni zašto se tako nešto događa. Pitat ćete se zbog čega će karma pokucati upravo na vaša vrata i donijeti vam loše vijesti. To će se dogoditi zbog grešaka koje ste učinili u trenucima kada ste bili sami sebi najbitniji. Tada niste vodili računa o osjećajima drugih koje ste povrijedili, vi ste bili na prvom mjestu i ostvarili ste ono što ste smatrali da morate.

Drugi ljudi su patili zbog vaših postupaka, a vi za to niste marili. Uskoro će karma uzvratiti udarac i vratiti vam istom mjerom. Vi ćete uskoro biti taj kojeg će netko povrijediti i neće pitati za vas. Doživjet ćete istu situaciju kakvu ste i vi priuštili ljudima koji su vam nekada bili bliski. Na svojoj koži ćete osjetiti kako je to kada netko zbog vlastitog interesa gazi preko svih bez pardona.

Možda će to za vas biti dobra pouka za ubuduće, bit će vam to podsjetnik na vaše greške kakve ne biste smjeli ponavljati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da li ćete učiti na vlastitim greškama i ne ponavljati ih, ili ćete i dalje po svome, na vama je. Svaka akcija ima i svoju reakciju pa morate biti spremni prihvatiti i kaznu za ono što niste učinili kako treba.

Nastavak na idućoj stranici…

OSVETA KARME: KARMA će se osvetiti OVIM znakovima zbog grešaka iz prošlosti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top