Evo što se događa 14. augusta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Danas je dan za izbor mira, svim potrebnim sredstvima.

Ako u vašem životu postoje oni koji ne razumiju značenje toga, onda je vrijeme da s njima vježbate granice kako biste danas imali sve potrebno vrijeme za razmišljanje i planiranje.

Putovanje je ono koje uistinu nikad ne završava.

Sastoji se od spirala koje vas vraćaju nečemu radi boljeg razumijevanja i trenutaka koji vas katapultiraju na mjesta koja niste mogli ni zamisliti, ali kroz sve to prolaze vremena tišine i odmora.

Dok prolazite kroz dan, umjesto da se osjećate tjeskobno jer se čini da se ništa ne događa, prepustite se miru koji dolazi iz spoznaje da izmišljate vlastita pravila dok prolazite, a često nemogućnost da primite mirnije trenutke dolazi iz kaosa postati norma.

3  horoskopska znaka koji imaju najbolji dan 14. augusta:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Mjesec danas prelazi u vaš vlastiti znak potičući vas da odvojite vrijeme od onoga što se nedavno događalo i da se ponovno povežete sa svojom tihom stranom. Odmor je posebno važan za vas.

Tijekom punog Mjeseca, više nego kod drugih znakova, vaš san može biti poremećen, pa čak i ako se stres iz odnosa ili situacija nije pojavio. Jednostavno bi vam moglo trebati malo vremena da nadoknadite fizički odmor. Upravo sada, dok je Neptun retrogradan u vašem znaku, otkrivaju se mnoge istine.

Ovo slika stvari u drugačijem svjetlu jer vidite stvari onakvima kakve jesu umjesto kako ste ih zamišljali. Naravno, nosite ružičaste naočale više od većine. Ali mogućnost uvida u istinu omogućuje vam da zapravo napravite planove za napredovanje koji mogu polučiti rezultate kojima se nadate.

Danas si dopustite ne samo da se odmorite, već i u svijet snova o tome kakav želite da vam život bude. Ne tražite imaginarnu ljepotu već ono što možete stvoriti za sebe u stvarnosti i ne bojte se reći ne planovima, danas je sve o vama i onome što trebate.

Nastavak na idućoj stranici…

Evo što se događa 14. augusta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top