Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 13. augusta

Definiranje sreće u ljubavi razlikuje se od osobe do osobe. Neki bi mogli reći da se dan ‘sretnika u ljubavi’ sastoji od fizičke veze. Drugi bi mogao reći da to znači da se par zbližava, dok bi druga osoba sreću u ljubavi mogla prevesti kao pomirenje sa samim sobom, kao u ‘ljubavi prema sebi’.

Ljubav prema sebi jedan je od najvažnijih oblika ljubavi koje možemo upoznati, budući da je osnova na kojoj počinjemo voljeti druge. Ako ne volimo sebe, ne dajemo najbolje od sebe ljudima u našim životima za koje vjerujemo da ih volimo.

Ono što ovaj dan donosi na vidjelo u mnogima od nas nije samo obnovljena verzija ljubavi prema sebi, već njen dalekosežni utjecaj. Danas možemo pokazati ljudima da smo vrijedni povjerenja i poštovanja, a to je zato što imamo apsolutno veličanstven tranzit, poznat kao Venera u Lavu.

I ne samo to, ovaj tranzit podržava u ljubavi Mjesečev sekstil Jupiter, koji preuzima naše osjećaje samoljublja i pojačava ih do točke u kojoj stvarno vjerujemo da smo vrijedni da budemo voljeni zauzvrat.

To je sve, znakovi. Da znamo, sa svom iskrenošću, da zaslužujemo ljubav i da smo je dostojni. S Venerom u Lavu, teško je osjećati išta osim dobrog u vezi sa životom i ljubavlju, a s obzirom na ovo što nam se sprema, zašto se gnjaviti unoseći stvari poput sumnje ili sumnjičavosti?

Zašto ne iskoristiti lijepo raspoloženje u kojem će mnogi od nas biti u ovo vrijeme? Dobro raspoloženje čini ugodno okruženje, a danas nam donosi dobre stvari u obilnim porcijama. Uživajte u ovom danu, uživajte u ljubavi prema sebi i učinku koji vaša ljubav prema sebi ima na one oko vas.

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi  u subotu, 13. augusta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

S Venerom u Lavu, gotovo je nemoguće da osjećate išta osim ljubavi i zadovoljstva. Uložili ste napor da shvatite tko ste, a to je bio dug proces, to je sigurno. Uvijek ste bili u kontaktu s duhom i prihvaćate da vam se dobre stvari zapravo mogu dogoditi i događaju se.

Drugim riječima, život nije samo naporan rad i bol; osjećaš ljubav i prihvaćaš je. Ako postoji netko poseban u vašem životu u ovom trenutku, podijelit ćete rijedak zajednički trenutak i to će vas zbližiti. Ako ste slobodni i tražite ljubav. Nećete uskočiti ni u jednu vezu koju možete dobiti, ali će se uskoro naći nešto za vas.

Osjećate se kao da samo u ovom trenutku možete privući pravu osobu i s takvim biste stavom bili u pravu. Ostanite usredotočeni na ono što vam se sviđa i jača vaš duh, i osjetit ćete veliku količinu ljubavi i nade na ovaj dan.

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 13. augusta

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top