LJUBAVNI HOROSKOP za 13. August: Jedan znak samo MISLI da poznaje partnera – danas će se iznenaditi koliko ga NE POZNAJE…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se ne sviđa, ali bilo bi dobro da se toga pobrinete. To vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim pitanjima, vašom karijerom ili obitelji. Od vitalnog je značaja da se ne okrenete u obranu i zanemarite ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Kartice pokazuju neki nesklad s partnerom danas ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako nastojite zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje idite i riješite nesporazum sa svojim partnerom i riješite sva pitanja jednom zauvijek.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Velike promjene su naznačene na današnjem planu odnosa. Neki će vam incidenti ili informacije pomoći da razumijete motivaciju koja stoji iza zagonetnih radnji vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoj odnos u svjetlu ovih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

 

 

RAK

Naučit ćete nešto novo o svom partneru i ove nove informacije mogle bi vas iznenaditi. Ali ovo je ugodno iznenađenje. Zapravo, ove nove informacije mogu riješiti brojne probleme i zbunjujuća pitanja vezana za vašu vezu. Iskoristite ovu situaciju kako biste se ugodno proveli sa svojim partnerom.

 

 

LAV

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. Bio je pod velikim stresom, ali bili ste zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme za brigu više o sebi nego o partneru.

 

 

DJEVICA

Možda ste zabrinuti zbog svog partnera i statusa vaše veze, ali stvari će od danas početi postajati jasnije. Jasni su brojni postupci i osobine ličnosti koje su ranije izgledale neobjašnjive. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. August: Jedan znak samo MISLI da poznaje partnera – danas će se iznenaditi koliko ga NE POZNAJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top