EGIPATSKI HOROSKOP za DRUGU POLOVINU AUGUSTA za SVE znakove!

EGIPATSKI HOROSKOP za DRUGU POLOVINU AUGUSTA za SVE znakove!

12 kolovoza, 2022 0 By Admin

VAGA

Zanimljivi danu su pred vama, jer će vam osjećajii biti podijeljeni. Poslovna situacija bi vrlo lako mogla postati daleko bolja. Isto tako, mogli bi dobiti i nove poslovne prilike, kao i mogućnost veće zarade. Ali, ljubavni život bi se vrlo lako mogao zakomplicirati i donijeti određene probleme.

 

 

ŠKORPIJA

Bit će razloga i za sreću, ali i za zabrinutost, no sam kraj mjeseca će donijeti povoljan rasplet. Već na početku druge polovine mjeseca bi vrlo lako mogli imati velikih poslovnih problema, zbog čega ćete biti vrlo često izloženi stresu. No sam kraj mjeseca vam donosi novac i novčani dobitak, a to će umanjiti poslovne probleme, jer novca ćete imati i više nego dovoljno.

 

 

STRIJELAC

Ako očekujete puno od druge polovine mjeseca, odmah da vam kažemo da imate potpuno pravo očekivati puno, jer nadolazeći dani će vam biti uspješni i sretni.  Sve do kraja mjeseca će vas pratiti sreća zvijezda i pokloniti vam čarobna dešavanja na svim planovima vašeg života. Posebno ćete biti sretni u ljubavi, jer ljubavni život će biti prava čarolija.

 

 

JARAC

Druga polovina mjeseca vam donosi nešto posve neočekivano i iznenadno. Nadolazeće dane najviše će obilježiti dešavanja na planu vašeg ljubavnog života. Vaša bivša ljubav će uspjeti uspostaviti kontakt sa vama i jasno vam dati do znanja da želi novu šansu.

 

 

VODOLIJA

Druga polovina mjeseca će vam donijeti razloge za sreću, ali i za tugu i razočaranje. Razočarat će vas osoba koja vam je jako bliska i to će vam stvoriti veliku tugu i neće vam biti lako. Međutim, ljubav donosi prava mala čuda, kao i ostvarenje želje koja je usko povezana sa ljubavnim životom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U drugoj polovini mjeseca očekuje vas jako puno poslovnih uspjeha, kao i poslovnih prilika. Moći ćete čak promijeniti posao i obavljati drugu vrsta posla sa većim financijskim primanjima. S poslovnom situacijom ćete biti zadovoljni, ali isto tako ćete ostvariti i jedan zanimljiv susret sa jednom osobom na koju ćete nakon tog susreta često misliti.

Stranice: 1 2