3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD za vrijeme Mjeseca nasuprot Merkura od 14. augusta…

Tri horoskopska znaka čiji će  ljubavni život postati sjajan, otkrit će da veze postaju jače.

Naime, ljubav. Da, čini se da ljubav i romantika dobivaju još jednu priliku tijekom ove ljupke sezone, a za neke od nas, ako ne i sve, mogli bismo vidjeti neke definitivne i očite promjene u našem ljubavnom životu.

Sve pozitivno i obećavajuće! Vau, sad se tome veselimo!

Postoji određena vrsta moći koja dolazi zajedno sa zamračivanjem svjetla, a tijekom ove sezone, doista ćemo osjetiti sav teret te moći.

Ovo izgleda kao stabilnost, pravilno donošenje odluka i hrabrost u ljubavi i životu.

Ovo je sjajna sezona za vjenčanje, kao i za planiranje unaprijed, u romansi.

3 znaka zodijaka čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Mjeseca nasuprot Merkura od 14. augusta:

DJEVICA

Dobro vam ide tijekom ovog tranzita. To je vrsta ravnoteže zbog koje se ne osjećate ugroženo, a ravnoteža je, naravno, ono što onaj tranzit donosi. Vi želite promjene i to nema nikakve sumnje.

Želite povećati svoj ljubavni život unaprijed, i shvatit ćete da je to previše jednostavno. Vaš partner također osjeća taj lagani, lagani, lijepi učinak tranzita, pa je i on jednako oduševljeni pozitivnim promjenama.

Ovo također može izgledati kao planovi  za kazališne izlete, male odmore u budućnosti i nekoliko sjajnih trenutaka provodeći kvalitetno vrijeme zajedno. Ovo je sezona ljubavi i dobrote za vas.

Energija je divna i iscjeljujuća, a za strastvenu osobu kakva ste, mogli biste ugraditi malo ravnoteže u svoju rutinu. Očekujte veliku ljubav koja vas očekuje, kao i općenito dobar osjećaj.

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI BITI SRETNIJI NEGO IKAD za vrijeme Mjeseca nasuprot Merkura od 14. augusta…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top