VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP! Jedna tajna veza završit će ovog vikenda, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

OVAN

Vaši stavovi su sve češće suprotni i vrlo malo je dovoljno da se mala svađa pretvori u katastrofu. Takav odnos sa vašim ljubavnim partnerom više nije održiv i morat ćete ozbiljno porazgovarati o vašoj vezi. Problem između vas nije u vašoj ljubavi, jer se bezgranično volite, nego je negdje drugdje pa razmislite da ne prenaglite u vašoj odluci.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vikend pred vama neće donijeti posebna uzbuđenja na ljubavnom planu ali tako nešto vam i odgovara u ovom trenutku. Želite provesti miran vikend bez većih uzbuđenja i tako nešto će vam se i dogoditi pa se nemojte previše brinuti.

 

 

BLIZANCI

Ovaj vikend će vam donijeti samo lijepe stvari što se ljubavi tiče. Sve se posložilo i nemate razloga za brigu. Sumnje koje su vas proganjale sada su stvar prošlosti i tako će i ostati, na vašu veliku sreću.

 

 

RAK

Čini vam se da vašem partneru i nije baš stalo do vas, ali vikend pred vama će vam pokazati upravo suprotno. Slijed događaja koji je pred vama pokazat će koliko vas partner zaista voli i to će vam ostati u sjećanju cijeli život.

 

 

LAV

Za vas je najbolje vikend provesti u društvu prijatelja jer ćete jedino tako izbjeći razočarenja u ljubavi. Zvijezde vam nisu sklone što se ljubavi tiče i tako će i ostati još neko vrijeme. Ne izazivajte sreću već se strpite jer će i vaše vrijeme ljubavne sreće jednom doći.

 

 

DJEVICA

Vikend pred vama donijet će vam neku vrstu testa i provjere kojom će vaš partner pokušati saznati da li ga zaista volite. Ne bojte se toga ni vaših osjećaja jer i sami znate što osjećate prema svom partneru.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP! Jedna tajna veza završit će ovog vikenda, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top