DNEVNI HOROSKOP za 11. August: Ribe i Blizanci će uživati, Ovnu je potreban bijeg od stvarnosti, Lava sustižu greške iz prošlosti…

OVAN

Možda će vam danas biti teško poduzeti bilo kakve praktične stvari. Ako ustanovite da je to takva situacija, nemojte se ni potruditi pritisnuti sebe da se to dogodi. Danas vas više zanima izmišljena strana života. Sanjarenja i fizička i psihička, mogu vam danas biti prekrasan bijeg, učiniti nešto što će vas izvaditi iz vašeg trenutnog okvira uma. Idite pogledati film ili predstavu večeras.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete osjetiti da radnje oko vas potiču sebične motivacije. Možda ste jedini koji zaista vidi što se događa. Osjećate se kao promatrač na visokoj planini koji s gnušanjem gleda dolje na ljude ispod. Razumijete politiku situacije, ali s velike perspektive osjećate se nemoćnim provesti učinkovitu promjenu. Prikupite podatke sada. Djelujte kasnije.

 

 

BLIZANCI

Posljednjih nekoliko dana imali ste intenzivan tempo. A danas ćete se htjeti prebaciti u opušteniju, blažu opremu. Pokušajte ne trčati okolo obavljajući tisuće poslova. Vaše tijelo i um možda će morati odustati od mahnitog ritma. Dajte si dopuštenje da budete lijeni ako možete! Iznajmite film koji ste namjeravali pogledati i opustite se ispred televizora. Zamislite malo čitanja koje ste odgađali.

 

 

RAK

Nemojte se osjećati kao da ste dužni preskakati tuđe obruče. Samo zato što netko želi da učinite nešto za njega, ne znači da se morate nužno obvezati. Sagnite se unatrag radi sebe, a ne radi zabave drugih. Sloboda je za vas operativna riječ, stoga se pobrinite da ovo pravo ostvarite u svakom aspektu svog života. Nitko drugi to neće učiniti umjesto vas.

 

 

LAV

Danas je jedan od onih dana u kojima biste se mogli udarati zbog toga što u prošlosti niste govorili istinu. Riječi koje su vam se činile tako bezopasnima kad ste ih izgovorile možda će vas sada progoniti. Danas je dan vrlo orijentiran na akciju i moglo bi doći do sukoba kada se ispostavi da nešto za što ste mislili da je istina …

 

 

DJEVICA

Čuvajte se preuzimanja previše rizika danas. Vaša bujnost može biti viša od normalne – na primjer, natjerati vas da sudjelujete u stvarima u kojima inače ne sudjelujete. Možda osjećate snažnu želju za kockanjem. Shvatite da je bolja taktika konzervativizam. Iako je možda teško obuzdati tu vašu strast koja želi iskoristiti vijenac od 30 stopa, zaista biste trebali odvojiti vrijeme i skijati laganim putem.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 11. August: Ribe i Blizanci će uživati, Ovnu je potreban bijeg od stvarnosti, Lava sustižu greške iz prošlosti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top