OVIM znacima stižu SJAJNI DANI za financijske i poslovne promjene, ali i da srede svoje emocionalne probleme…

OVIM znacima stižu SJAJNI DANI za financijske i poslovne promjene, ali i da srede svoje emocionalne probleme…

9 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Neki živopisni, lijepi snovi ili vizije mogli bi vas probuditi i osvijestiti nove prilike. Mogli bi biti kreativne prirode i trebali biste razmisliti o tome da ih iskoristite. Ovo otkriće moglo je biti tu, nezapaženo, dugo vremena. Nemojte ga otpisivati ​​zbog neortodoksnog načina na koji se pojavio. Pogledaj u to i vidi kamo te vodi. Vaša sudbina možda leži iza ugla!

 

BIK

Netko s kim ste se dugo željeli čuti, možda stari prijatelj koji živi daleko, mogao bi vam se javiti dok ste vani. Rado ćete primiti poruku, ali to bi moglo rezultirati frustrirajućom igrom telefonskih oznaka tijekom ovih dana. Nemojte se toliko iritirati da odustanete. Nastavite pokušavati. Na kraju ćete dotaknuti bazu i bit će vam drago!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana biste mogli odlučiti prisustvovati grupnoj aktivnosti koja se prvenstveno bavi vašim intelektualnim, filozofskim ili duhovnim interesom. Možda ćete upoznati karizmatičnu osobu čiji razgovor stimulira vaš um i potiče vas na nove uvide. Tijekom dana mogli biste primijetiti da vam je ta osoba vrlo privlačna i mogli biste zamisliti da ćete se u nekom trenutku romantično zaplesti.

 

RAK

Prilično uznemirujući san mogao bi vam poremetiti san večeras. Kad se probudite i usredotočite se na stvarni svijet, mogao bi se činiti toliko bizarnim da nije vrijedan ozbiljnog razmatranja. Ipak, zapišite. Nakon što prođe neko vrijeme, prijeđite preko simbola i pogledajte što vam predlažu. San vam pokušava reći nešto o određenoj situaciji u vašem životu, iako na čudan način!

 

LAV

Javna osoba, možda autor, danas bi na neki način mogla zaokupiti vaše zanimanje. Ova osoba može imati puno toga za reći što vam se dopada na više različitih razina. Željet ćete se upoznati sa što je moguće više rada ove osobe. Mogli biste doživjeti neke vrijedne osobne uvide. Ne brinite ako vas vaš praktični um kori za ovu opsesiju. Ponekad je to dobra stvar!

 

DJEVICA

Kolega ili možda romantični partner bi mogao biti prilično osjetljiv. Stoga bi vam moglo biti teško nositi se s ovom osobom. Mogli biste se malo iznervirati i zapitati se je li ta osoba vrijedna pogoršanja koje vam uzrokuje. Ne činite ništa glupo. Ovo raspoloženje će proći. Pokušajte se kloniti prijatelja s puta, ako je moguće. Sve bi se trebalo vratiti u normalu do sutra.

VAGA

Ovih dana biste mogli prisustvovati zabavi ili grupnoj aktivnosti koja vas dovodi u kontakt s nekim zanimljivim ljudima iz dalekih krajeva. Njihov razgovor mogli bi smatrati intelektualno poticajnim. Od njih ste skloni puno naučiti. Knjige bi mogle biti uključene na neki način. Željet ćete ostati u kontaktu s njima, stoga svakako pribavite imena, telefonske brojeve ili adrese e-pošte. Ovo bi vam moglo otvoriti neka nova vrata.

 

ŠKORPIJA

Skloni ste biti vrlo intuitivni, ali ovih dana biste mogli smatrati da su vaše psihičke sposobnosti kratki spoj. Ako dajete instrukcije ili neke druge satove nečega, nemojte ih zakazati za danas. To ne znači da su vaše sposobnosti blokirane, ali nisu tako pouzdane kao što obično jesu. Isto tako, ni vaša mašta nije tako pouzdana. ne brini. Ovo je samo tipična književna ili umjetnička blokada. Ubrzo ćete se vratiti u normalu.

 

STRIJELAC

Neki veliki preokret u vašoj karijeri mogao bi vas iznenaditi, ali će vam to učiniti vrlo pozitivnu promjenu. Vaš javni ugled i prihod mogli bi naglo porasti. Na neki način bi mogli biti uključeni pravni papiri. To bi se moglo dogoditi tako iznenada da vas zbuni, ali pokušajte ostati usredotočeni i ići s tokom. Nećete željeti da vam ova prilika prođe.

 

JARAC

Niz sjajnih ideja za nove kreativne projekte ili za poboljšanje onih koji su u tijeku mogli bi vam pasti na pamet ovih dana. Ako ih odmah ne zapišete, mogli bi jednako lako iskočiti i više se nikada ne vratiti! Uz sve svoje odgovornosti, mogli biste imati prilično bjesomučne dane jer vam se um neprestano prebacuje s jednog fokusa na drugi. Ostani s tim. Možeš to podnijeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovih dana bi vaš um trebao biti posebno brz i prodoran. Mogli biste se odlučiti pozabaviti nekim dubinskim istraživanjem koje već neko vrijeme razmišljate o temi koja vas fascinira. Možda biste također željeli razgovarati o ovoj temi s nekim vama bliskim tko dijeli ovaj interes. Nemojte se iznenaditi ako dođete do nekih intrigantnih uvida. Zapišite sve. Možda ćete ga htjeti iskoristiti kasnije.

 

RIBE

Osoba s kojom radite, vjerojatno žena, mogla bi iznenada otići bez najave ili navedenog razloga. To bi moglo biti zbunjujuće i možda ćete se zapitati postoje li promjene unutar tvrtke o kojima ne znate ništa. Pokušajte točno saznati zašto je ta osoba otišla. Ako ju ne možete izravno pitati, diskretno pitajte nekoga tko bi mogao znati. Važno je, ako ništa drugo, za ublažavanje tjeskobe.