LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Novembar: Jedan znak će nažalost saznati da ga PARTNER VARA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Novembar: Jedan znak će nažalost saznati da ga PARTNER VARA…

4 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Pismo dobrodošlice ili telefonski poziv voljenog prijatelja ili rođaka mogli bi vam uljepšati dan. Ovo bi moglo donijeti uzbudljive vijesti koje vas muče cijeli dan, stoga ne očekujte da ćete se moći dobro koncentrirati na bilo što drugo. Nove ideje i interesi su tu, a kontakt s drugima trebao bi biti ugodan i koristan. Ovo je sjajan dan za planiranje društvenog događaja ili proslave.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš današnji osjećaj romantike i idealizma trebao bi se odraziti na vaš kućni život. Romantični partneri izgledaju sjajnije nego inače, a vjerojatno ćete osjećati potrebu na neki način uljepšati svoj dom. Možda biste se željeli prošetati centrima za namještaj ili uređenje doma. Biljke, umjetnički predmeti ili pribor poput jastuka za bacanje mogu se iznenada pojaviti u vašoj košarici! Ako želite planirati odlazak na vikend, ovo je vrijeme za razmišljanje.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete gaziti po tankom ledu, stoga pazite da ne klizite jer će vaša publika vjerojatno biti ogorčena. Doista, dobar je dan za osporavanje vlastitih predrasuda. Naravno, ovo nije uvijek ugodan zadatak, ali budući da ste u posljednje vrijeme imali neka posebno dehumanizirajuća iskustva, možda će vam biti od pomoći prilagoditi svoju viziju stvarnosti

 

 

RAK

Možda vam se gomilaju kućanski poslovi, ali nećete im se baš danas baviti. Energija dana je romantična i razigrana, pa ćete je htjeti izraziti s nekim posebnim. Pozovite privlačnog prijatelja na ručak ili zakažite uzbudljiv spoj za večer. Ako već imate divnog partnera, proslavite danas uz ugodan izlet i nježne poglede uz bocu skupog vina. Ovo je veliki dan za ljubav!

 

 

LAV

Možda ćete danas razmišljati o jedinstvenim mogućnostima odmora. Vjerojatno ćete osjetiti potrebu učiniti nešto potpuno drugačije od onoga što inače radite – možda putovati u stranu zemlju. Trebali biste se osjećati bliže svojim voljenima i biti optimistični u pogledu budućnosti. Uživati!

 

 

DJEVICA

Danas možete očekivati ​​da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Možda je to netko koga nikada prije niste sreli, ili je to možda stari prijatelj kojeg odjednom vidite u novom svjetlu. Još jedna mogućnost je naučiti nešto predivno o sadašnjem partneru za koje nikada prije niste znali. Kako god se očitovalo, danas je vrlo dobro za romantiku. Pobrinite se da cijeli dan izgledate najbolje – i ako je moguće, izađite večeras!

VAGA

Vaše bi zdravlje danas trebalo biti u vrhunskom obliku. Vjerojatno ćete se osjećati fizički, emocionalno i duhovno jaki i spremni iskoristiti svoju unutarnju moć. Snovi vam mogu omogućiti da oslobodite stare traume i nastavite dalje, a povećano razumijevanje potreba i želja drugih obogaćuje vaše odnose. Okrenite se prema prošlim uspjesima, nastavite takvi kakvi jeste i uživajte u svom danu.

 

 

ŠKORPIJA

Danas biste mogli biti zbunjeni iznenađujućom objavom prijatelja ili suradnika. Zaposlenik bi mogao odlučiti dati otkaz ili bi voljena osoba mogla objaviti novi cilj. Ne brinite, situacija neće utjecati na vas negativno. No, iznenadnost događaja mogla bi izazvati mali strah. Pokušajte se odvojiti od toga i shvatiti da je osoba slobodna u odabiru koji će joj pomoći u rastu. Ne možete i ne smijete spriječiti njihovu slobodnu volju.

 

 

STRIJELAC

Danas biste mogli biti raspoloženi za neko slavlje i razveseliti se. Planetarna energija potaknut će vašu energiju i osjećat ćete se kao da se družite s dobrim prijateljima. Ako postoji izgovor za zabavu, svakako ga morate iskoristiti! Proslavite prijateljevu zakasnjelu rođendansku zabavu ili nečiju diplomu na fakultetu. Osjećat ćete se dobro dok podignete čašu da nazdravite nekome posebnom i prepustite se iskrenom smijehu.

 

 

JARAC

Ponekad podcjenjujete koliko ste intuitivni. Danas biste se mogli zateći kako na iznenađujući način prikupljate energiju ljudi oko sebe. Kad netko uđe na vrata, odmah ćete znati što se s njima događa. Danas ćete lako čitati ljude i shvatiti njihove neizgovorene želje i strahove. Iskoristite ovaj talent prilikom poslovne prezentacije ili komunikacije s dragim osobama kod kuće. Drugi će biti impresionirani vašim jedinstvenim razumijevanjem.

 

 

VODOLIJA

Večer nećete htjeti provesti sami, pa pokušajte isplanirati zanimljivu društvenu diverziju. Uživali biste u druženju s prijateljima ili u provođenju posebne noći sa svojim romantičnim partnerom. Ako ste slobodni, možda biste htjeli s nekim napraviti planove za prijateljski spoj. Vjerojatno ste imali naporan radni tjedan, a sada je pravo vrijeme da se razvedrite i zabavite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas ćete biti dobro raspoloženi. Energija dana je lagana i razigrana, pa biste veliki dio svog radnog dana mogli provesti u šali. Ne brinite, posao će vas i dalje čekati sutra. U međuvremenu, primijetite pozornost koju dobivate i uživajte u interakciji s prijateljima. Vi ste zapravo društvena osoba kada se ne krijete unutar svoje ljuske. Danas je dobar dan za izražavanje