Evo što se događa u srijedu,10. augusta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Današnji dan sviće dok čarobni portal Lavljih vrata doseže vrhunac prožimajući dan božanskim svjetlom i energijom.

Lavlja vrata su kada se Sunce u Lavu poravna sa zvijezdom Siriusom i Zemljom u jednoj izravnoj liniji.

Često tijekom ovog astrološkog portala možete preskočiti vremenske crte. To znači da ono za što ste mislili da će trebati godine da se manifestira iznenada se čini da se odmah spoji zbog vašeg vlastitog unutarnjeg rada koji obavljate.

Stvari se ne događaju samo zato što vi to želite, već kada ste spremni da ih primite.

Kada postoji životni cilj koji imate, možda nećete uvijek shvatiti da to što ćete ga ostvariti ovisi koliko o tome što radite izvana, tako i o tome tko ćete postati dio tog procesa.

Lavlja vrata mogu alkemijizirati ono kroz što ste prošli, pomažući vam da se lekcije spoje i daju vam priliku da vidite mogućnosti, pa čak i istine koje ste prije propustili.

To je uistinu božanski dan, dan koji ima sposobnost potpuno promijeniti stvari koje idu naprijed ako mu dopustite da prvo promijenite sebe.

3 horoskopska znaka s najboljim horoskopom u srijedu, 10. augusta:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Portal Lavlja vrata je dar koji dobivate svake godine tijekom rođendanske sezone. Iako drugi znakovi zodijaka mogu imati koristi jer je Sunce u Lavu u ovo vrijeme, to je velika prilika da pogledate svoj život i preispitate svoje želje i postupke.

Danas vam nudi priliku da se ponovno povežete sa svojim srcem i istinom koju ono predstavlja za vas. Iako se može odnositi na pitanja ljubavi, to također može biti životni put. Ili čak odluka o karijeri koja će vas dovesti u veću usklađenost sa samim sobom.

Važna stvar koju treba zapamtiti je da iako će vam svemir uvijek pružati prilike za one stvari koje su vam namijenjene. Svaka je zapravo drugačija.

Ne možete zabrljati ili se riješiti nečega što vam je namijenjeno, ali možete to odgoditi ili čak promijeniti put da to postignete.

Tijekom današnje energije, Mjesec će prijeći iz pustolovnog Strijelca u marljivog Jarca, pomažući vam da shvatite snagu rada na svojim snovima. Samo zato što je nešto namijenjeno vama ne znači da će doći bez napora i da će uključivati ​​više izazova u vama. Ali to je zato što vas sudbina neprestano oblikuje. Shvatite da je sve i svašta moguće, samo morate ostati posvećeni istini svog srca kako biste je mogli postići.

Nastavak na idućoj stranici…

Evo što se događa u srijedu,10. augusta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top