DNEVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Vodolija i Bik će uživati, Ribi je potreban bijeg od stvarnosti, Raka sustižu greške iz prošlosti…

DNEVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Vodolija i Bik će uživati, Ribi je potreban bijeg od stvarnosti, Raka sustižu greške iz prošlosti…

6 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Možda ćete osjetiti da radnje oko vas potiču sebične motivacije. Možda ste jedini koji zaista vidi što se događa. Osjećate se kao promatrač na visokoj planini koji s gnušanjem gleda dolje na ljude ispod. Razumijete politiku situacije, ali s velike perspektive osjećate se nemoćnim provesti učinkovitu promjenu. Prikupite podatke sada. Djelujte kasnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Posljednjih nekoliko dana imali ste intenzivan tempo. A danas ćete se htjeti prebaciti u opušteniju, blažu opremu. Pokušajte ne trčati okolo obavljajući tisuće poslova. Vaše tijelo i um možda će morati odustati od mahnitog ritma. Dajte si dopuštenje da budete lijeni ako možete! Iznajmite film koji ste namjeravali pogledati i opustite se ispred televizora. Zamislite malo čitanja koje ste odgađali.

 

 

BLIZANCI

Nemojte se osjećati kao da ste dužni preskakati tuđe obruče. Samo zato što netko želi da učinite nešto za njega, ne znači da se morate nužno obvezati. Sagnite se unatrag radi sebe, a ne radi zabave drugih. Sloboda je za vas operativna riječ, stoga se pobrinite da ovo pravo ostvarite u svakom aspektu svog života. Nitko drugi to neće učiniti umjesto vas.

 

 

RAK

Danas je jedan od onih dana u kojima biste se mogli udarati zbog toga što u prošlosti niste govorili istinu. Riječi koje su vam se činile tako bezopasnima kad ste ih izgovorile možda će vas sada progoniti. Danas je dan vrlo orijentiran na akciju i moglo bi doći do sukoba kada se ispostavi da nešto za što ste mislili da je istina …

 

 

LAV

Čuvajte se preuzimanja previše rizika danas. Vaša bujnost može biti viša od normalne – na primjer, natjerati vas da sudjelujete u stvarima u kojima inače ne sudjelujete. Možda osjećate snažnu želju za kockanjem. Shvatite da je bolja taktika konzervativizam. Iako je možda teško obuzdati tu vašu strast koja želi iskoristiti vijenac od 30 stopa, zaista biste trebali odvojiti vrijeme i skijati laganim putem.

 

 

DJEVICA

Vaši postupci potaknuti su danas snažnom željom da unesete malo više fantazije u svoju stvarnost. Možda ćete otkriti da u svakodnevnu rutinu možete unijeti nešto neobičnije. Uostalom, život je doista samo jedna velika komedija! Potaknite druge da stvari ne shvaćaju tako ozbiljno i da budu kreativni u pristupu pomaganju ljudima da se razvedre.

VAGA

Pobrinite se da radnja koju poduzmete danas bude izvedena na vrlo organiziran, dobro osmišljen način. Odvojite dodatno vrijeme za planiranje, a ne samo uskočite u svakodnevne dužnosti. Zapravo ćete otkriti da ste produktivniji ako sjednete i razmislite prije nego što nešto poduzmete. Kad imate posla s drugima, budite strpljivi. Ljudi mogu biti rezervirani i spori, pa im dajte prostor koji im je potreban da sami razmisle.

 

 

ŠKORPIJA

Danas biste mogli provesti vrijeme s velikom grupom ljudi. Možda se članovi vaše obitelji okupljaju na velikoj večeri. Ili možda postoji neki događaj za slavlje, poput rođendana, godišnjice ili zaruka. Možete razgovarati s rođacima, braćom i sestrama ili drugom većom obitelji. Dobro je da se povežete s drugim članovima svog klana. Podijelite vijesti sa svojim rođacima i tazbinama i provedite neko vrijeme igrajući se sa svojim nećakinjama i nećacima.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete se danas morati pozabaviti mnogim praktičnim problemima. Možda ćete morati ostaviti automobil da biste ga popravili. Mogli biste tijekom dana obavljati osobne obveze ili posjetiti liječnika. Vi i vaš suprug možda ćete morati uskladiti zadatke poput odlaska djece na aktivnosti nakon škole. Iako bi vam dan mogao biti ispunjen ovim zemaljskim brigama, trebali biste biti u stanju sve riješiti sasvim u redu.

 

 

JARAC

Mogli biste se osjećati nestrpljivo s određenim aspektima vašeg doma. Možda ste frustrirani jer se gomila puno nereda. Možda je vrijeme da reciklirate te stare novine. Mogli biste se osjećati bolje ako bacite stare časopise ili ih poklonite knjižnici ili centru za starije građane. Možda biste se htjeli pozabaviti pranjem rublja i drugim poslovima.

 

 

VODOLIJA

Poduzmite mjere za stvaranje fantastičnog svijeta snova danas. Doista, velik dio dnevnih aktivnosti bit će dodirnut daškom vanjskog svijeta. Iako ste osoba koja općenito voli držati noge na zemlji, shvatite da je s vremena na vrijeme bitno otpustiti se i iskusiti druga područja mišljenja kako biste stekli nove poglede na stvari. Večeras pustite kosu i podivljajte.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda će vam danas biti teško poduzeti bilo kakve praktične stvari. Ako ustanovite da je to takva situacija, nemojte se ni potruditi pritisnuti sebe da se to dogodi. Danas vas više zanima izmišljena strana života. Sanjarenja i fizička i psihička, mogu vam danas biti prekrasan bijeg, učiniti nešto što će vas izvaditi iz vašeg trenutnog okvira uma. Idite pogledati film ili predstavu večeras.