DNEVNI HOROSKOP za 10. August: Jedan znak će imati BLISKI SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI koju zarko želi sresti…

OVAN

Imate ugodan dan u trgovini. Ako mislite da ste na prekretnici u svojoj profesiji ili studiju, s odlukama koje trebate donijeti i novim smjerovima koje biste trebali razmotriti, bilo bi dobro da se sastanete s onima koji vam mogu pomoći u olakšavanju ovih promjena. To bi bilo izuzetno produktivno za budućnost. Ovo je točno na vašoj uličici, osobito nakon poteškoća u posljednjih nekoliko dana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete gaziti po tankom ledu, stoga pazite da ne klizite jer će vaša publika vjerojatno biti ogorčena. Doista, dobar je dan za osporavanje vlastitih predrasuda. Naravno, ovo nije uvijek ugodan zadatak, ali budući da ste u posljednje vrijeme imali neka posebno dehumanizirajuća iskustva, možda će vam biti od pomoći prilagoditi svoju viziju stvarnosti

 

 

BLIZANCI

Ovo će biti stabilan dan, a vi ćete se osjećati čvršće nego ikad. Shvaćate značaj ovog razdoblja kroz koje prolazite. Vidite cilj i znate što morate učiniti. To je ono što vam daje osjećaj da možete savladati situaciju bolje nego prije. Najbolje se osjećate kad znate da je sve pod kontrolom.

 

 

RAK

Već nekoliko tjedana, draga, shvatila si da svaki dan nosi svoj dio ograničenja. Na primjer, danas možete osjećati sumnju u svoj fizički izgled. Preispitujete li svoju privlačnost ili svoju sposobnost ostaviti dojam na nekoga posebnog? Jeste li u nekom trenutku koristili lošu prosudbu i sada se bojite da ste povrijedili svoj ugled? Odluka koju donesete na kraju dana ublažit će sve ove tjeskobe.

 

 

LAV

Možda ćete se sada osjećati pomalo istrošeno, kao da niste unosili dovoljno vitamina ili se odmarali. Ili ćete možda osjećati da gubite pojam o pitanjima koja su vam važna, poput napredovanja vaše djece u školi. To je ono što proizlazi iz moderne žene koja pokušava učiniti sve. Htjeli ne htjeli, morate malo usporiti. Danas dajte vrhunski prioritet svim uobičajenim detaljima svakodnevnog života.

 

 

DJEVICA

Ne mogu se razriješiti svi argumenti. Ponekad je pristanak na neslaganje jedino realno rješenje. Možda ćete to smatrati osobito istinitim u današnjim odnosima sa ženama, draga! Smatrate da se ponašaju pomalo ponosno; oni pak misle da si snob i kritičar. Koliko god bili frustrirajući vaši susreti sa ženama, dobro će vam zapamtiti da su razlike u mišljenjima ono što čini konjske utrke!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 10. August: Jedan znak će imati BLISKI SUSRET sa osobom iz PROŠLOSTI koju zarko želi sresti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top