OVIM znacima RIMSKI HOROSKOP predviđa SLOMLJENO SRCE i GORKE SUZE do kraja AUGUSTA

Jednima radost, drugima slomljeno srce i suze. Tako to obično ide, a prema Rimskom horoskopu, zvijede i planeti kažu da će zodijacima koje ćemo navesti u nastavku, do kraja mjeseca biti slomljeno srce. Prvi za koga su zvijezde namijenile takvu sudbinu je…

STRIJELAC

Prema rimskom horoskopu nažalost za pripadnike ovog znaka nemamo dobre vijesti. Prognoze su da ćete do kraja ovog mjeseca raskinuti sa vašim ljubavnim partnerom. Pratit će vas svakodnevne nesuglasice i svađe. Vi možete dosta toga pretrpiti i prešutiti, ali ako druga strana ne surađuje, onda tu nema sreće.

Manjak tolerancije i manjak kompromisa učinit će svoje. Svakodnevne svađe, ponekad sa razlogom, a ponekad i bez nekog razlga, dovest će do kraja vaše zajedničke ljubavne veze.

Da se stvar još više zakomplicira isplivat će i neke tajne i informacije koje vi niste prije znali. Vaša voljena osoba vam nije bila iskrena i neke stvari je tajila od vas. Vi ćete to nažalost ili na sreću saznati i osjećat ćete se jako loše. Međutim i nakon toga vi se nećete momentalno odlučiti na ljubavni kraj, već ćete pokušati ipak izgladiti probleme sa partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ipak, kada shvatite da više nije ostalo ništa što bi se moglo spasiti, ipak ćete zajedničkom odlukom okončati vezu. Bit će vam teško i bit će vam potrebno dosta snage da se pomirite sa time.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima RIMSKI HOROSKOP predviđa SLOMLJENO SRCE i GORKE SUZE do kraja AUGUSTA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top