DNEVNI HOROSKOP za 09. August: Jedan znak će biti SJAJNO RASPOLOŽEN jer će mu se od danas ŽIVOT početi MIJENJATI…

OVAN

Vremena i događaji će se promijeniti oko vas pa ćete možda morati promijeniti dobro promišljenu odluku. Morate odgovornije reagirati na sve što vam život baci. Nećete moći slijediti raspored koji ste ranije razradili jer će se pojaviti nešto hitno i nepredvidivo. Ovaj će događaj vjerojatno utjecati na sve vaše kratkoročne planove.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Svaki osjećaj je danas pojačan zbog poravnanja zvijezda. Osjećat ćete ljubav i mržnju dublje nego ikad prije. Pojavit će se i prilike pokazati vam što vas sprječava da sada postanete bliski sa svojim prijateljima. Međutim, bit će pametno pričekati prije nego što djelujete na te osjećaje i vidjeti hoće li izdržati prije nego što se obvežete.

 

 

BLIZANCI

Ako u vašem odnosu s nekim postoji napetost, možda ćete danas htjeti pronaći izlaz. Poslušajte drugi dio priče. Nemojte biti previše pokorni dopuštajući drugima da se kotrljaju nad vama. Ali u isto vrijeme nemojte biti otvoreni. U svom uredu možete pronaći važnog klijenta. Budite agilni i proaktivni.

 

 

RAK

Iskrenost je glavna lozinka dana. Dan je savršen za usredotočenje na detalje o vašem poslu ili na minuciozne zadatke koje ste u posljednje vrijeme možda izbjegavali. Možete se oduprijeti tim dosadnim rutinskim zadacima, ali ako sjednete da ih jednom dovršite, oni će ići vrlo brzo. Očekujte osjećaj dobrote od ljudi koji su vam najbliži.

 

 

LAV

Odlučni ste preuzeti odgovornost za grešku prijatelja. Ali razmislite o njegovim posljedicama. Može postojati i ozbiljna pravna uključenost. Može se dogoditi i neki događaj koji će vam promijeniti život što će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Ispunite svoju želju da izgledate drugačije, promijenite frizuru ili garderobu!

 

 

DJEVICA

Od vitalnog je značaja da svu vjeru stavite na svoj logički um, a ne na instinkt koji se pokazao kao ne tako pouzdan. Ovo je potrebno kada imate posla s nekim tko vam je blizak, ali možda uroti protiv vas. Ne biste trebali oklijevati u poduzimanju odlučnih radnji nakon što shvatite što vam um govori da učinite.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 09. August: Jedan znak će biti SJAJNO RASPOLOŽEN jer će mu se od danas ŽIVOT početi MIJENJATI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top