U NAREDNIH 7 DANA: Strpljivo čekaju na BOLJE i SRETNIJE DANE, a sada SREĆA ulazi u živote OVA 3 ZNAKA!-

U NAREDNIH 7 DANA: Strpljivo čekaju na BOLJE i SRETNIJE DANE, a sada SREĆA ulazi u živote OVA 3 ZNAKA!-

8 studenoga, 2023 0 By Admin 2

OVAN

U narednih 7 dana: Dosta vremena u narednom periodu potrošit ćete na razmišljanje zbog ponude koju ćete dobiti. Vaš bivši partner će na vaše iznenađenje tražiti od vas da obnovite staru vezu. Bit će vam potrebno dosta vremena da donesete odluku, kakva god ona bila.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dosta loših stvari koje su vam se događale na poslu dobit će i svoj nastavak iduće sedmice. Problemi će postati još veći tako da će i vaše zaposlenje biti pod znakom upitnika. Srećom, nakon toga dolazi razdoblje smirivanja pa morate samo izdržati još neko vrijeme pod stresom.

 

 

BLIZANCI

Puno toga će vam naredne sedmice polaziti za rukom pa je možda došlo vrijeme da realizirate i neke svoje planove koje dugo kujete. Zvijezde će vam biti naklonjene i dat će vam priliku da ostvarite svoje želje. Svakako se potrudite da iskoristite ovakvu povoljnu situaciju.

 

 

RAK

Jedan bitan uspjeh na poslu obilježit će sedmicu pred vama i dati vam puno samopouzdanja i vjere u sebe. To će pozitivno utjecati i na neke privatne projekte koje želite započeti pa ćete sada puno hrabrije moći krenuti u ostvarenje. Na ljubavnom planu očekuje vas romantični dani sa ljubavi svog života.

 

 

LAV

Dosta sreće ćete imati tokom naredne sedmice jer ćete ostvariti jedan novčani dobitak za kojeg ste mislili da je samo vaša želja. Bit ćete presretni zbog toga, zbog neočekivanog viška novca kojim ćete moći pokrpati neke rupe u proračunu.

 

DJEVICA

Očekuje vas stres, nervoza i neuspjeli pokušaji ostvarivanja nečega na čemu dugo radite. Nemojte se obeshrabriti, to što vam sada neće ništa ići od ruke, nije vječno. Sigurno će u bliskoj budućnosti doći vrijeme kada ćete sve vaše planove uspjeti ostvariti, pa samo malo strpljenja vam je potrebno do tada.

 

VAGA

Dvije bitne stvari i dva bitna problema koji imate bit će riješeni tokom iduće sedmice. Svakako znate da je riječ o poslu i o ljubavi. Ono što namjeravate i planirate po oba pitanja bit će riješeno na vašu veliku sreću i zadovoljstvo.

 

 

ŠKORPIJA

Bit će vam dosta teško i naporno tokom iduće sedmice jer ćete morati odraditi dodatne poslove i to sasvim neplanirano. Bit ćete iscrpljeni i pomalo mrzovoljni ali krajem sedmice očekuje vas prekrasno iznenađenje koje će vam prirediti članovi vaše obitelji i uljepšati vam dan.

 

 

STRIJELAC

Pomalo monotono i dosadno bit će vam većinom naredne sedmice, ali vas za vikend očekuje ugodno druženje u krugu prijatelja i obitelji. To će vas podići i dati novu energiju za dane koji dolaze, a tada će vam snaga sigurno biti potrebna.

 

 

JARAC

Naredna sedmica bit će izmješana osjećajima sreće, ali i povremeno tuge. Ništa se spektakularno neće dogoditi, sretni ćete biti zbog obitelji i dobre atmosfere. Rastužiti bi vas mogao postupak jednog prijatelja kojeg si nećete moći objasniti. Čak i nakon razgovora sa tom osobom, nećete biti sigurni da li ste dobili iskren odgovor.

 

 

VODOLIJA

Očekuje vas prava borba za ljubav vašeg partnera, jer će jedan događaj naredne sedmice sve staviti na kocku. Bivši partner vaše sadašnje ljubavi priredit će vam neugodno iznenađenje u cilju otimanja vašeg partnera. Ne posustajte i borite se za ljubav koju zaslužujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Slijedi vam sedmica iz snova, dani u kojima nećete morati puno raditi, dani stvoreni za uživanje i odmor. Nikakvi bitni događaji neće poremetiti vaš sklad i mir, čak ni sitni problemi koji će se tu i tamo pojaviti neće imati velik utjecaj na vas.