U NAREDNIH 7 DANA: Strpljivo čekaju na BOLJE i SRETNIJE DANE, a sada SREĆA ulazi u živote OVA 3 ZNAKA!-

OVAN

Dosta vremena u narednom periodu potrošit ćete na razmišljanje zbog ponude koju ćete dobiti. Vaš bivši partner će na vaše iznenađenje tražiti od vas da obnovite staru vezu. Bit će vam potrebno dosta vremena da donesete odluku, kakva god ona bila.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dosta loših stvari koje su vam se događale na poslu dobit će i svoj nastavak iduće sedmice. Problemi će postati još veći tako da će i vaše zaposlenje biti pod znakom upitnika. Srećom, nakon toga dolazi razdoblje smirivanja pa morate samo izdržati još neko vrijeme pod stresom.

 

 

BLIZANCI

Puno toga će vam naredne sedmice polaziti za rukom pa je možda došlo vrijeme da realizirate i neke svoje planove koje dugo kujete. Zvijezde će vam biti naklonjene i dat će vam priliku da ostvarite svoje želje. Svakako se potrudite da iskoristite ovakvu povoljnu situaciju.

 

 

RAK

Jedan bitan uspjeh na poslu obilježit će sedmicu pred vama i dati vam puno samopouzdanja i vjere u sebe. To će pozitivno utjecati i na neke privatne projekte koje želite započeti pa ćete sada puno hrabrije moći krenuti u ostvarenje. Na ljubavnom planu očekuje vas romantični dani sa ljubavi svog života.

 

 

LAV

Dosta sreće ćete imati tokom naredne sedmice jer ćete ostvariti jedan novčani dobitak za kojeg ste mislili da je samo vaša želja. Bit ćete presretni zbog toga, zbog neočekivanog viška novca kojim ćete moći pokrpati neke rupe u proračunu.

 

DJEVICA

Očekuje vas stres, nervoza i neuspjeli pokušaji ostvarivanja nečega na čemu dugo radite. Nemojte se obeshrabriti, to što vam sada neće ništa ići od ruke, nije vječno. Sigurno će u bliskoj budućnosti doći vrijeme kada ćete sve vaše planove uspjeti ostvariti, pa samo malo strpljenja vam je potrebno do tada.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNIH 7 DANA: Strpljivo čekaju na BOLJE i SRETNIJE DANE, a sada SREĆA ulazi u živote OVA 3 ZNAKA!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top