Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 7. augusta

Uvijek je dobar osjećaj pomisliti da bi danas mogao biti sretan dan. Pogotovo ako ta sreća sadrži dobre vijesti o nečijem ljubavnom životu. 7. august 2022. bio bi taj dan, horoskopski znakovi. Za neke od nas, ta će sreća nedvojbeno pogoditi u nedelju.

Imamo onu atmosferu ‘mrtvog ljeta’, i iako je možda prevruće čak i pomisliti, još uvijek smo živi i zdravi kada je u pitanju ljubav, želja za njom i mnoge naše potrebe da nas upoznaju ljudi s kojima smo povezani ili želimo biti uključeni.

Što se tranzita tiče, radimo sa snažnom Mjesečevom četvrtinom u Škorpionu. To će nam pomoći da izađemo iz naših ljuštura kako bismo s malo više odlučnosti krenuli prema ljubavi koju želimo.

Ponekad je to sve što je potrebno; snalažljivost da sami poduzmemo napor umjesto da čekamo da netko drugi učini prvi korak.

Mi smo ti koji danas prednjače; mi smo ti koji čine da se stvari dogode, a to definitivno uključuje ljubav i romantiku.

Također gledamo kako Mjesečeva opozicija Mars radi s Mjesečevom četvrtinom u Škorpionu. Ova dva planeta mogu nam pomoći da prevladamo inhibicije kako bismo se osjećali sigurnije i opuštenije s idejom da smo ranjivi s osobom koju volimo.

Ova dva tranzita obično nisu ‘mirna’. Međutim, u tandemu, oni rade na tome da nam donesu hrabrost i hrabrost. Što se tiče toga kako to utječe na naše ljubavne živote, osjećamo se dobro kada riskiramo i istražujemo nove ideje s osobom koju volimo.

Mjesečeve četvrti imaju tendenciju izvući naše najbolje ideje, a Mjesečeve četvrti izvlače najbolje iz nas.

Evo koja su tri horoskopska znaka najsretnija kada je ljubav u pitanju 7. augusta:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ova mjesečeva faza je upravo tranzit koji vam je trebao; imali ste nešto na umu, a još se niste bacili na to jer niste bili sigurni da će uspjeti. Ima veze s vašim ljubavnim životom i riskantan je, ali ako sve bude po vašim planovima, bit će uspješan i blistav (kao i vi).

Mjesečeva četvrtina u Škorpionu upravo je ono što vam je potrebno da pokrenete svoju ionako nevjerojatnu hrabrost, a sada više nema povratka. Na putu ste da stvorite nešto radikalno i posebno za i s osobom s kojom ste povezani.

Zbog vašeg intenziteta, u osnovi vam se ne može reći ‘ne’. Vi ste na misiji i namjeravate je dovršiti; vaš će vas partner vidjeti u novom svjetlu nakon ovog postignuća, a vi ćete moći sjesti i reći sebi, “da, stvarno sam TAKO super.”

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 7. augusta

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top