Nakon ove sedmice OVAJ znak više nikad NEĆE IMATI FINANCIJSKIH PROBLEMA! Vrijeme je za VELIKO BOGATSTVO!

Nakon ove sedmice OVAJ znak više nikad NEĆE IMATI FINANCIJSKIH PROBLEMA! Vrijeme je za VELIKO BOGATSTVO!

6 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan na planu su neki neplanirani troškovi. Možda nećete moći uštedjeti željeni novac. Možda planirate promijeniti interijer svog doma, što može dovesti do neplaniranih troškova. Neke važne odluke vezane uz obitelj mogu donijeti neočekivanu financijsku dobit. Potrošnja na elektroničke gadgete mogla bi se dogoditi ovog tjedna.  Ovog tjedna možete dobiti željenu financijsku dobit i pomoć od supružnika i svekrva. Prethodno ulaganje može vam donijeti dobar povrat. Međutim, možda neće biti povoljan tjedan za veće ulaganje u zemljište i imovinu. Nemojte žuriti dok donosite financijsku odluku s nepoznatim ljudima tijekom tog vremena.

 

 

BIK

Početak tjedna vjerojatno će biti povoljan po pitanju financija. Napori uloženi u pravom smjeru mogu pokazati dobre povrate. Ako pazite da povremeno zanemarite manji gubitak, neto učinak ovog tjedna vjerojatno će biti isplativ. Možda će doći do primjetnih promjena u vašem načinu života. Dajte si potrebno vrijeme da istražite puteve ulaganja koje možete pogledati. To vam može pomoći da dobijete više povrata ako brzo i mudro uložite svoj novac u pravu shemu. Plaćanje bi vam moglo biti vrlo važno u danima koji dolaze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tjedan bi mogao biti prikladan za vaše financijsko stanje. Možda ćete uživati ​​u trenucima zabave i blaženstva. Možda ćete dobiti mnogo prilika za financijsku dobit. Ovo vam razdoblje može pružiti prilike za rješavanje nekih neriješenih stvari. Možete akumulirati bogatstvo iz raznih kanala i postići daljnji razvoj. Međutim, savjetujemo vam da izbjegavate velike kupnje; u protivnom, možete osjetiti pritisak na svoj financijski proračun tijekom završnog dijela ovog tjedna. Osim toga, nemojte posuđivati ​​niti posuđivati ​​novac tijekom ove faze.

 

 

RAK

Ovaj tjedan može ostati pozitivan za vaše financije i bogatstvo. Planeti mogu pružiti potrebne inteligentne inpute koji će vam pomoći da iskoristite prilike koje vam dolaze. Ovaj tjedan predviđa se povećanje vaših osobnih i uobičajenih troškova. Posljednji dio ovog tjedna mogao bi biti pomalo kaotičan. Vikend bi mogao ostati važan jer vam dolaze neke neočekivane prilike. Upotrijebite svoju napunjenu intuiciju i maštu da osjetite neke prilike za zaradu. Pravovremeni odgovor na takve prilike može ojačati vaš financijski status.

 

 

LAV

Ovaj tjedan možete dobiti dobre prilike za financijski rast. Međutim, savjetuje se da nastavite samo s određenom strategijom. Neki neočekivani troškovi također mogu poremetiti vaše financijsko planiranje sredinom ovog tjedna. U žurbi možete donijeti pogrešne odluke, što može utjecati i na vaš poslovni plan. Pitanja koja se tiču ​​vaših prošlih ulaganja mogu doći u prvi plan i vjerojatno zahtijevati vašu pozornost. Možda ćete imati više jasnoće u drugom dijelu tjedna. Ali ipak, morate ostati dovoljno budni i pažljivi da upravljate svojim resursima.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan morate svesti gubitke na najmanju moguću mjeru kako biste održali svoju financijsku stabilnost. Nemojte ulagati nikakva visokorizična ulaganja, jer ćete inače otkriti da su vaši gubici visoki. Održavajte nizak profil i zadržite svoje planove ulaganja za kasnije. Traženje savjeta stručnjaka može se pokazati korisnim. Neka financijska pitanja mogu biti neizbježna, stoga samo budite konzervativni u odlukama o ulaganju koje donosite. Imajte strpljenja; ovo vrijeme može uskoro proći. Unatoč svim činjenicama, ako nerado svoju dodatnu zaradu upotrijebite za neke dobrotvorne svrhe, možda ćete to moći učiniti bez ikakvih problema. Nemojte špekulirati o svom teško zarađenom novcu jer možda nećete biti zadovoljni prinosima.

VAGA

Ovaj tjedan može biti povoljan za ulaganje u nekretnine. Ali pazite da ne uložite veliki iznos u bilo koju nekretninu koja je više nego što je potrebno za čuvanje u vašem portfelju. Također možete koristiti kredit za kupnju ove nekretnine. Svi vaši napori sigurno mogu donijeti dobre rezultate. Neki od vas bi mogli biti sretni da zajednički posjeduju neku investiciju, koja će vjerojatno donijeti dobar povrat. Pobrinite se da to ne utječe na vas dvoje, jer za to treba dodijeliti odgovarajuću zaradu. Postoje šanse za svađe zbog nepravilnog bilježenja međusobnog udjela.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan možda planirate tražiti kreditnu pomoć od vlade za proširenje vašeg poslovanja. Vaš zahtjev može biti lako prihvaćen, a to bi vam moglo donijeti neke novčane tokove koji su nedostajali dugo vremena. Samo se pobrinite da ih uložite u svoj posao, a ne da ga koristite u bilo koju drugu svrhu. Postoje šanse da ćete dobiti unapređenje na svom radnom mjestu, a može doći i do porasta vaših prihoda. Međutim, savjetujemo vam da ostanete oprezni i pravilno analizirate mogućnosti ulaganja prije nego uložite dobar dio svog prihoda za mirovinu. Općenito, ovaj tjedan će vjerojatno biti nagrađujući i ohrabrujući u smislu novca i financija.

 

 

STRIJELAC

Financijski biste mogli biti jaki ovaj tjedan. Međutim, postoje šanse da će vam se troškovi značajno povećati. Razina dohotka izgleda uravnotežena. Izbjegavajte trošiti na stvari koje vam ne trebaju, inače ćete se kasnije suočiti s financijskom krizom. Ovaj tjedan možete uložiti novac na burzu. Nepromišljene odluke mogu uzrokovati novčani gubitak, stoga nastavite s oprezom. Intuicija ili nečiji savjet možda neće poslužiti kao osnova vaših financijskih izbora. Slijepo vjerovati nekome nikada nije preporučljivo. Ako posjedujete međunarodnu tvrtku, postoji velika mogućnost postizanja sjajnih rezultata. Možda čak razmislite o proširenju poslovanja ili povezivanju s nekom multinacionalnom tvrtkom.

 

 

JARAC

Vaša financijska situacija bit će prilično stabilna narednih tjedan dana. Ako ste planirali putovanje, ovo je idealna prilika da otputujete, zabavite se i odmorite se. Novca će biti i neće vam manjkati. Zapravo postoje velike šanse da se ovaj tjedan pojavi veliki izvor prihoda u vaš budžet. Možda preko nagranih igara, a možda i na neki drugi način kao što je nasljedstvo ili slično.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trebali biste planirati svoje izdatke na osnovi prioriteta. Mogu postojati troškovi zbog promjena prebivališta i putovanja. Posao vezan uz komunikaciju može donijeti dobru financijsku dobit ako ispunite svoja obećanja. Putovanja na daljinu mogu vam donijeti neke troškove. Postoje šanse za izdatke za prijatelje i zabave. Vjerske aktivnosti kod kuće i darovi za druge također mogu rezultirati nekim troškovima.  Može doći do neplaniranih izdataka za namještaj i promjene u unutrašnjosti doma. Elektronički gadgeti mogu uzrokovati iznenadne troškove.

 

 

RIBE

Možda će vam neki neplanirani izadtci poremetiti planove koje ste imali za potrošnju. Zato savjetujemo da na kratko odgodite troškove  i kupovinu na kredit ili onu vrstu potrošnje vezanu za uređivanje doma ili okoliša. Možda ćete se suočiti sa neplaniranim troškom posebno ako ste nekome bili jamac. Ovo također nije vrijeme da nekome posuđujete novac, a posebno da za nekoga jamčite.