Najveće ljubavne promjene desit će se OVIM zodijacima – Jedni će biti PRESRETNI, dok neki neće moći izbjeći RAZOČARANJE!-

OVAN

Nažalost moramo vam reći da će vam tokom naredne sedmice biti teško. Vi ćete imati jako puno ljubavnih problema koje nećete znati kako da rješite i zbog svega toga vam neće biti ni malo lako. Možda tek za vikend dođe do nekog pozitivnog pomaka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nažalost, naredna sedmica nikako neće pogodovati za ljubav i ljubavne odnose. Naime, vaša voljena osoba će činiti neke postupke koje vi nikako nećete moći razumjeti, a partner vam neće dati objašnjenje kroz koje bi ga bolje razumjeli. Naporni i stresni dani su ispred vas.

 

 

BLIZANCI

Dani koji dolaze donose sa sobom u vaš život pravu malu čaroliju. Upoznat ćete jednu divnu osobu koja će na vas ostaviti jako lijep dojam i u čijem ćete društvu uživati. Ono što je još ljepše da će biti obostrano. Postoje velike šanse da sa tom osobom kroz neko vrijeme započnete vezu.

 

 

RAK

Moramo vam reći da bez obzira na vaša očekivanja imate pravo na optimizam i imate pravo željeti neke promjene zato što vama i dolaze lijepe i pozitivne promjene. Vaša veza će postati bolja i kvalitetnija nego što je to sada slučaj.

 

 

LAV

Naredna sedmica vam donosi jako puno mira i sreće. Nikakva negativna dešavanja neće biti prisutna u vašem ljubavnom životu. Baš naprotiv, pratit će vas sreća zvijezda i provodit ćete ugodno vrijeme sa vašom voljenom osobom.

 

 

DJEVICA

Dani koji dolaze nažalost bit će prožeti raznim osjećajima, od tuge do razočaranja, pa sve do povrijeđenosti i gubitka povjerenja. Naime, vi ćete saznati za neke postupke vaše voljene osobe koje nikako nećete moći shvatiti. Tokom naredne sedmice vaš odnos će zahladiti i gotovo da nećete komunicirati.

Nastavak na idućoj stranici…

Najveće ljubavne promjene desit će se OVIM zodijacima – Jedni će biti PRESRETNI, dok neki neće moći izbjeći RAZOČARANJE!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top