DNEVNI HOROSKOP za 07. August: Jedan znak će danas shvatiti da na NIKOGA NE MOŽE RAČUNATI kada zatreba POMOĆ…

OVAN

Ovaj dan je za vas posebno povoljan. Možete započeti nešto novo, završiti projekt koji vam je oduzeo puno vremena ili prihvatiti zadatak koji ste odgađali. Zabava i igre su na karti za večer. Povežite se s prijateljima, starim i novim i uživajte. Kupovina danas može biti posebno zabavna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sami ste sebi postavili previsoke standarde i sve ćete se teže truditi da to postignete. Bit će teško postići cilj, a to može dovesti do osjećaja razočaranja. Morate shvatiti vlastite sposobnosti prije nego što postavite svoje ciljeve. Vrijeme nije dobro za donošenje neke veće odluke.

 

 

BLIZANCI

Osjećate se puni energije i spremni ste za ozbiljan naporan posao danas. Vaš će tok pozitivne energije utjecati čak i na druge, tako da ćete energizirati sve u svom timu da rade bolje. Čak i kod kuće nosit ćete mnogo više odgovornosti nego što inače činite, ugodno onima koji su vam blizu. Samo se morate pobrinuti da se ovaj trend nastavi i da ne izgorite.

 

 

RAK

Vaše mirno mentalno stanje može biti presretnuto ispitivanjem drugih. Prilično su znatiželjni znati što se događa na vašem osobnom i profesionalnom planu. Netko vam je blizak iscurio pred oči o vašim budućim planovima koji jednostavno ne prestaju razgovarati. Pokušajte zanemariti sve ovo i ostati usredotočeni.

 

 

LAV

Dan može početi nekom zbrkom. Osoba s duhovnom sklonošću može vam doći u pomoć. Osoba će vas voditi. Možda ćete slijediti njegove savjete koji su dana s čistom namjerom. Možda ste i danas skloni posjetiti sveto mjesto. Druga polovica dana proteći će glatko. Možete uživati ​​s prijateljima.

 

 

DJEVICA

Vi ste jednostavna osoba i zato vam nedostaje taktike dok se bavite odnosima. To može uzrokovati da čak i povremeno patite, ali sve je to trenutačno, jednostavnost će vladati nad svime što se manipulira. Držite svoju osjetljivost pod kontrolom. Međutim, možda ćete također moći provesti dobro vrijeme sa svojim dragim osobama.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 07. August: Jedan znak će danas shvatiti da na NIKOGA NE MOŽE RAČUNATI kada zatreba POMOĆ…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top