Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u nedelju, 07. augusta imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

Nikada se ne boj onoga što vreba u tvojim dubinama jer tamo leži i tvoje blago.

Ovi dijelovi vas koje će ova prva četvrt Mjeseca donijeti trebaju biti viđeni i prepoznati tako da možete donijeti odluku o tome što ćete s njima.

S Uranom i Marsom u Biku koji su trenutno kontinuirano aktivni, to je prilika da budete u mogućnosti prihvatiti neočekivanost dana i moći ćete se s lakoćom kretati kroz sve prepreke ili ograničenja.

Otvarajući se da vidite stvari onako kako se ne boje onoga što znače, također si dopuštate da se vratite svojoj moći.

Ovo je vaša moć da stvorite ono o čemu sanjate, da slijedite ono što vas zove i da nikada ne dopustite da vas išta odvrati od istine koja poput bubnja udara u vašoj vlastitoj duši.

To je vaša prilika za istinsku slobodu uma, tijela i duše.

 

Horoskopski znakovi s najboljim horoskopom za nedelju, 7. augusta:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Energija prošlog tjedna bila je intenzivna otkako se Uran spojio sa Sjevernim čvorom u Biku. Stvari se brzo odvijaju čak i ako je to na unutarnjoj razini. Sada se prva četvrt Mjeseca pojavljuje u vašem vlastitom znaku. To je prilika da počnete mijenjati narativ prema kojem ste živjeli. To vam omogućuje da zakoračite u nepoznato područje gdje ćete moći odlučiti o perspektivi situacije i akciji koju ćete poduzeti.

Prvi korak je da će vam mnogi od onih aspekata života koji su vas držali na mjestu ili čak zarobljeni nečijim obavezama početi popuštati konce. Vidjet ćete da vas nikada ništa nije sprječavalo da krenete naprijed, već samo vaše slaganje s tuđim planom ili idejom.

Sada kada možete početi vidjeti gdje je moguće više kretanja ili promjene, također vam ostavlja više prostora da otkrijete što istinski želite. Ne bojte se riskirati danas, spaliti neke mostove ili dati neke izjave koje će vam promijeniti život. Što više dopuštate da se stvari krčkaju u vama, to one postaju zastrašujuće. Jednom kada ih oslobodite, vidjet ćete koliko ste postali lakši.

Nastavak na idućoj stranici…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u nedelju, 07. augusta imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top