VAGA – u sebi nosi OGROMNU SNAGU! Iako neki misle da je neodlučna, ona UVIJEK ZNA što HOĆE, a što NEĆE!

VAGA – u sebi nosi OGROMNU SNAGU! Iako neki misle da je neodlučna, ona UVIJEK ZNA što HOĆE, a što NEĆE!

28 siječnja, 2023 0 By Admin

Mnoge osobe su jake, mnoge osobe su borci, ali ono što je istina i ono što je činjenica, nitko nije kao Vaga. Nitko nema toliko snagu kao Vaga.

 

Zapravo, ono što je vrlo zanimljivo je to da Vaga ni sama nije svjesna koliko je jaka, koliko je snažna, koliko može uprijeti i zapeti. Zanimljivo je isto tako da to spozna u onim teškim trenutcima u kojima nema izbora nego biti jaka. Tada zapravo shvati koliko je snažna i da je snažnima nego što je mislila.

 

Činjenica je da se Vaga ne može uspoređivati sa nikim. Ona može biti sve ono što drugi ne mogu biti. Ona može biti anđeo, ali može biti i đavo. Vaga može biti uzor, podrška, oslonac u teškim vremenima, rame za plakanje, ali isto tako, Vaga može biti opasan neprijatelj.

Često to zapravo nije njen izbor. Vaga će vam dušu dati, ali isto tako, dušu će vam uzeti. Sve zavisi kakvi ste prema njoj, jer ona je osoba koja daje “milo za drago”.

Vaga je vrlo obazriva i pažljiva i nikada vas neće povrijediti prva. Nikada vam neće prva napraviti nešto ružno. Ona je osoba koja pamti sve. To također nije njen izbor, ona je jednostavno takva. Pamti sve; svaku sitnicu, svaki detalj, svako dobro, sve loše, svaku nepravdu, ali još više od toga, pamti one osobe koje su joj pomogle kada joj je bilo najteže.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pamti one osobe koje su joj pružile ruku kada nitko drugi nije. Vaga je osoba koja se još od malih nogu počinje boriti za sebe. Ona nije jedna od onih koja će…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2