Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 06. augusta

Današnja sreća u ljubavi pada na one koji su spremni otvoriti usta i govoriti istinu.

Provodimo puno vremena potiskujući svoje misli, a ponekad su mnoge od tih misli zapravo lijepe, divne i uzbudljive ideje kojih se suzdržavamo jer se bojimo da će nas ismijavati ili odbaciti zbog njihovog izražavanja.

Komunikacija je tako važna stvar za ljubavnike, a stvarni izraz RIJEČIMA može doslovno prestrašiti određene ljude da se zauvijek suzdrže.

Sretni smo  jer ulazimo u Merkur u Djevici i Mjesečev sekstil Merkur. Dva tranzita moći koji nam pomažu u našoj sposobnosti da kažemo što nam je na umu.

Glavni razlog zašto se većina parova rastaje jesu loše komunikacijske vještine, što dovodi do nesporazuma i pogrešaka jer nitko nije progovorio ili rekao svoju istinu. Danas je dan da tu istinu iznesemo na vidjelo. Ima nešto u izrazu ‘istina će vas osloboditi’.

Kada govorimo istinu, ne trebamo se brinuti hoćemo li zapamtiti koju smo laž izrekli. I ne moramo trpjeti posljedice prešućivanja informacija jednostavno zato što nismo bili dovoljno hrabri da budemo iskreni.

Danas je dan za iskrenost. Određeni znakovi zodijaka bit će oko ove ideje jer nije samo dobra, već i radni alat koji pomaže u izgradnji dugotrajnih veza.

Dakle, učinite sebi dobro djelo danas i recite svom partneru ili partneru ili prijatelju što vam je na umu…posebno ako ih volite i obožavate. Uvijek je lijepo kad nam kažu da smo voljeni. Budite ta osoba danas – budite ona koja kaže: “Volim te.”

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi u subotu, 6. augusta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Oscilirate naprijed-natrag kada treba govoriti istinu, i iako ne nudite laži, poznato je da romantičnom partneru prešućujete informacije, uglavnom zato što ne želite da vas vide u manje od povoljnog svjetla.

S Mjesecom u sekstilu Merkurom, odbacit ćete svoje strahove i ići pravo za istinom. Postoji nešto što vaš partner treba znati, i na sreću, to je nešto dobro.

Današnji dan vam donosi hrabrosti da mu kažete kako jest, bez oklijevanja.

Ono što vas je sputavalo je ideja da bi to moglo dovesti do sve više i više ‘otvorene i iskrene’ komunikacije, a to još nije nešto na što ste spremni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, dobar prijem koji ćete dobiti može vas potaknuti da promijenite svoj stav o otkrivanju svojih tajni. Ne sumnjaj u sebe, Ovan…stvarno si dobar kao što kažeš da jesi.

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 06. augusta

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top