TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM PLANU, a OVOM na LJUBAVNOM!

TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM PLANU, a OVOM na LJUBAVNOM!

5 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Društveni događaji mogli bi vas dovesti u kontakt s intrigantnim novim ljudima koji dijele vaše interese. Ovo bi trebalo biti zadovoljstvo. Vaš um je brz i okretan, a radoznalost velika, tako da ćete mnogo dobiti od razgovora. Možda ćete čak planirati pohađati predavanja ili radionice sa svojim novim poznanicima kako biste saznali više o onome što vas sve zanima.

 

 

BIK

Danas biste možda željeli provesti neko vrijeme u vrtu. Zapravo, možda ćete imati niz zadataka za obavljanje po kući i dvorištu, ali možete imati i prijatelje koji vas čekaju. Svoje poslove možete obaviti brzo, pa čak i stvoriti nove i inovativne načine za njihovo obavljanje! Zanimljivi razgovori potiču vašu znatiželju kada provodite vrijeme sa svojim prijateljima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Istraživanje vaših intelektualnih interesa moglo bi potaknuti vašu znatiželju, iako znanje koje steknete može izazvati više pitanja nego odgovora! Također ćete se htjeti sastati s bliskim prijateljima ili partnerom kako biste razgovarali o ovim novim informacijama. Ti ćeš učiti od njih i oni od tebe, pa bi ti do kraja dana trebala zujati u glavi.

 

 

RAK

Brojni mladi posjetitelji mogli bi doći u vaš dom s vijestima koje biste prenijeli i informacijama koje bi podijelili. Vjerojatno ćete većinu dana provesti radeći po kući ili dvorištu, u čemu jako uživate. Razgovori hrane vaš intelekt i pokreću vašu znatiželju. Osjećat ćete se vrlo pozitivno u vezi s tim što odlučite učiniti.

 

 

LAV

Vaš telefon možda neće prestati zvoniti danas. Prijatelji i obitelj mogu imati dobre vijesti i zanimljive informacije za razmjenu, pa ćete htjeti provesti puno vremena razgovarajući s njima. Možda ćete saznati o nekim novoobjavljenim knjigama koje vas zanimaju. Možda ćete morati obaviti i brojne zadatke, ali ćete se zabaviti radeći ih.

 

 

DJEVICA

Ovo je sjajan dan za planiranje novih projekata. Vaš um može biti posebno brz i pun ideja. Ovo bi se moglo pokazati vrijednim. Zapišite ideje koje ne možete odmah primijeniti kako ih ne biste zaboravili. Knjige, časopisi, razgovori i internet mogu biti bogati izvori inspiracije.

VAGA

Vaš bi um danas mogao biti posebno aktivan. Možda ćete otkriti novi talent za koji niste znali da ga imate, poput pisanja, crtanja ili govora. Ideje za priče, skice ili predavanja mogu doći guste i brze. Zapišite ih. Računala su sada posebno korisna. Možda ćete morati izvršiti neke papire u vezi s novcem, ali to bi se trebalo postići brzo i jednostavno.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša je intuicija već neko vrijeme posebno visoka. Danas biste se mogli odlučiti upotrijebiti ga u praksi. Možda razmislite o predavanju ili radionici koja povećava vašu sposobnost komunikacije. Na sceni bi se mogli pojaviti novi prijatelji koji dijele taj interes. Kakve god ideje ili uvidi vam dođu mogu potjecati s viših razina. Zapišite ih.

 

 

STRIJELAC

Vaš bi um danas trebao biti posebno brz i okretan, a vaša će znatiželja biti potaknuta. Vaše traganje za intelektualnim interesima moglo bi dovesti do grupnih aktivnosti u kojima ćete susresti druge zainteresirane za iste teme. Moglo bi vam doći puno informacija. Uživat ćete raspravljati o tome. Mogla bi vam se pojaviti nova prijateljstva i veze s drugim mogućim interesima.

 

 

JARAC

Možda imate na umu nekoliko projekata na kojima biste željeli raditi danas. Vaš um je posebno brz i okretan, a imate puno sjajnih ideja koje mogu učiniti da vaš trud ispadne onako kako želite. Razgovori s onima koji su vam bliski mogu pružiti još više mogućnosti. Na čemu god odlučite raditi, trebali biste biti zadovoljni rezultatima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš um se može okrenuti prema intelektualnim aktivnostima koje ste bili previše zauzeti da biste ih istražili. Danas je vaš um toliko brz, a vaša radoznalost toliko visoka da se nećete oduprijeti čak i ako vam se druge stvari ometaju. Knjige, filmovi, web stranice ili bilo koje informacije o vašoj temi daju povod za razmišljanje. Razgovori s prijateljima također su intrigantni.

 

 

RIBE

Pravni papiri u vezi s novcem možda će se morati izvršiti danas. Vaš um je posebno brz i okretan, pa se možete učinkovito brinuti o njemu, oslobađajući vas za ugodnije aktivnosti, kao što je druženje s prijateljima ili partnerom. Rasprave o znanosti, psihologiji ili okultnim ili metafizičkim temama mogle bi dominirati vašim vremenom.