TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM PLANU, a OVOM na LJUBAVNOM!

OVAN

Pravni papiri u vezi s novcem možda će se morati izvršiti danas. Vaš um je posebno brz i okretan, pa se možete učinkovito brinuti o njemu, oslobađajući vas za ugodnije aktivnosti, kao što je druženje s prijateljima ili partnerom. Rasprave o znanosti, psihologiji ili okultnim ili metafizičkim temama mogle bi dominirati vašim vremenom.

 

 

BIK

Društveni događaji mogli bi vas dovesti u kontakt s intrigantnim novim ljudima koji dijele vaše interese. Ovo bi trebalo biti zadovoljstvo. Vaš um je brz i okretan, a radoznalost velika, tako da ćete mnogo dobiti od razgovora. Možda ćete čak planirati pohađati predavanja ili radionice sa svojim novim poznanicima kako biste saznali više o onome što vas sve zanima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas biste možda željeli provesti neko vrijeme u vrtu. Zapravo, možda ćete imati niz zadataka za obavljanje po kući i dvorištu, ali možete imati i prijatelje koji vas čekaju. Svoje poslove možete obaviti brzo, pa čak i stvoriti nove i inovativne načine za njihovo obavljanje! Zanimljivi razgovori potiču vašu znatiželju kada provodite vrijeme sa svojim prijateljima.

 

 

RAK

Istraživanje vaših intelektualnih interesa moglo bi potaknuti vašu znatiželju, iako znanje koje steknete može izazvati više pitanja nego odgovora! Također ćete se htjeti sastati s bliskim prijateljima ili partnerom kako biste razgovarali o ovim novim informacijama. Ti ćeš učiti od njih i oni od tebe, pa bi ti do kraja dana trebala zujati u glavi.

 

 

LAV

Brojni mladi posjetitelji mogli bi doći u vaš dom s vijestima koje biste prenijeli i informacijama koje bi podijelili. Vjerojatno ćete većinu dana provesti radeći po kući ili dvorištu, u čemu jako uživate. Razgovori hrane vaš intelekt i pokreću vašu znatiželju. Osjećat ćete se vrlo pozitivno u vezi s tim što odlučite učiniti.

 

 

DJEVICA

Vaš telefon možda neće prestati zvoniti danas. Prijatelji i obitelj mogu imati dobre vijesti i zanimljive informacije za razmjenu, pa ćete htjeti provesti puno vremena razgovarajući s njima. Možda ćete saznati o nekim novoobjavljenim knjigama koje vas zanimaju. Možda ćete morati obaviti i brojne zadatke, ali ćete se zabaviti radeći ih.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: OVIM znacima će se posrećiti na POSLOVNOM PLANU, a OVOM na LJUBAVNOM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top