Evo što se događa 6. augusta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati TEŽAK DAN i LOŠ HOROSKOP!

Dok Mjesec ulazi u Škorpiona, možemo se osjećati vrlo usklađeni s okolinom; naše razine empatije su porasle. Ako se netko koga poznajemo ne osjeća dobro, suosjećat ćemo s njim. Ako uhvatimo nešto negativno, to ćemo internalizirati i zbog toga ćemo se osjećati zabrinuti ili nervozni.

Ono što je vrhunac ovoga je da smo, dok smo u ovom osjetljivom stanju, također u društvu Mjeseca u kvadratu s Plutonom, koji kvari cijelu sliku i daje nam do znanja da ćemo pokupiti sve mračne energije okolo nas.

Ovaj dan nije toliko o negativnim postupcima ili lošem ponašanju; nećemo zapasti u lošu sreću ili nas prijatelji prevariti… međutim, bit ćemo zaglavljeni u svojim mislima, a tu leže sve nevolje dana.

Možda nećemo početi s negativnim, mračnim mislima, ali kako dan odmiče, možemo primijetiti da se osjećamo sve više i više tjeskobno i na rubu. Ovo je izravno iskustvo kvadrata Mjeseca s Plutonom tijekom lunacije u Škorpionu.

Naše se emocije također mogu razlikovati prema temi, što znači da se možemo bojati da nešto nije u redu s našim zdravljem, ili možemo preosjetljivost okrenuti u potpuno drugom smjeru i maštati da nećemo biti plaćeni za svoj rad, ili da smo možda slučajno učinili nešto loše.

Predviđamo reperkusije i posljedice za stvari koje se nisu dogodile. Ako se možemo povući i svjedočiti igri naših umova, možda ćemo moći pobjeći od onoga što se može znati samo kao potpuno dosadno i na granici paranoje.

3 horoskopska znaka s lošim horoskopom u subotu, 6. augusta:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Uvijek ste posebno osjetljivi na negativnost koja općenito dolazi s tranzitom poput Mjeseca u kvadratu s Plutonom, ali današnji će vas jako pogoditi. Znate da ćete to preboljeti, ali bit će trenutaka tijekom dana kada ćete se preispitati do te mjere da ćete možda poželjeti samo uzeti pauzu od svega što radite kako biste se odmorili.

Život u vašoj glavi nije vam strano mjesto; navikli ste previše razmišljati i shvaćati stvari na pogrešan način. Možda nešto što će vam se dogoditi ovog dana shvatite kao nešto ozbiljnije nego što jest i morat će proći vrijeme prije nego što to budete mogli olako shvatiti.

Danas je dramatično, a vi ste ti koji sami sebi izazivate dramu. Nije to ništa što će vas dugo razočarati, ali ima snagu i potencijal da vam pokvari današnji dan. Zapamtite: sve je u vašem umu.

 

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vi ste stvorenje rutine; uživate u saznanju koji će biti vaš sljedeći korak i uspješno ste živjeli svoj život zahvaljujući ovakvom uobičajenom ponašanju. Ako radi za vas, onda će i dalje raditi za vas. Međutim, danas niste u mogućnosti držati se svoje rutine zbog neugodnog tranzita Plutona, a to će vas izbaciti iz ravnoteže.

Kao Vaga, ravnoteža je vaša stvar, kao i vrijeme. Ono što vam ovaj dan čini pomalo teškim je to što stalno promašujete cilj s nečim u što ste uključeni. Na primjer, ako licitirate za nešto na eBayu, stalno ćete propuštati trenutak, zbog čega ćete izgubiti na dražbi .

Teži dio dana je sve o ovoj vrsti hit and miss ideja. Možda se pojaviš negdje i shvatiš da ne moraš biti tamo do sutra, ili još gore; mogli biste se pojaviti dan kasnije, potpuno nesvjesni. Iako imate veliki integritet, vidjet ćete da ga nema nigdje na dan kao što je današnji.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Možda ćete započeti dan osjećajući se jako dobro, čak moćno, Škorpion, dok Mjesec ulazi u vaš znak. Polako, ali sigurno, kako dan bude odmicao, primijetit ćete da snaga koju osjećate nema pravo mjesto kamo bi mogla otići. I možda ćete na kraju tu energiju usmjeriti prema nečemu što vas na kraju povrijedi.

Danas je dan kada se čine ponosni potezi koji završavaju ponižavajućim rezultatima. Nije vam strana mračna energija Mjeseca u kvadratu s Plutonom, ali danas to zapravo ne radi za vas, već protiv vas. Možda mislite da se danas možete izvući s nečim, na način “nitko ne gleda pa da vidim s čime se mogu izvući.”

To će pokrenuti proces krivo usmjerene energije i na kraju ćete požaliti zbog svojih poteza. Drži se pravila, Škorpione; zabavno je biti buntovnik, ali nije zabavno biti uhvaćen i morati platiti cijenu.

Evo što se događa 6. augusta sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati TEŽAK DAN i LOŠ HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top