DNEVNI TAROT za 2. Decembar: OVOM znaku danas je suđeno materijalno bogatstvo i veliki uspjeh!

DNEVNI TAROT za 2. Decembar: OVOM znaku danas je suđeno materijalno bogatstvo i veliki uspjeh!

30 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Devetka štapića

Dnevni tarot: Ljudima ponekad može biti teško, pogotovo kada svi žele isto, ali se ne mogu dogovoriti kada i kako biste trebali doći do konačnog odredišta. Bit će teško ne osuđivati ​​druge, ali pokušajte koliko god možete suzdržati mišljenje dok ne dobijete više informacija.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Trojka pehara

Dnevni tarot: Ovo je kreativno vrijeme za vas. Volite činiti stvari lijepima, a sada je vrijeme da to glamirate i pustite da vaša umjetnička strana zablista. Čak i ako nemate vremena ništa izraditi vlastitim rukama, možete podržati lokalne umjetnike tako što ćete kupiti nešto za izlaganje kod kuće.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta:  Svijet

Dnevni tarot:  Sudbina donosi iskustvo ili osobu koju trebate znati na svoj način. Možda ne mislite da ste spremni za tako fantastičnu priliku, ali držite se. Ono za što još niste spremni bit će ono što će vam omogućiti da prerastete u ulogu.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Vitez od mačeva

Dnevni tarot:  Spremni ste se boriti za ono što želite, ali trebate li se toliko truditi? Ponekad je zamišljeno da vam stvari padnu u krilo, a da ne morate podići prst. Možda ćete otkriti da sve što trebate manipulirati da biste dobili, nećete moći zadržati.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Snaga

Jači ste nego što mislite. Dakle, kada se osjećate kao da ste umorni, iscrpljeni i na kraju potrošeni. Možda ćete danas odlučiti prestati, ali nikad se ne zna. Sutra ćete se osjećati osvježeno i vratiti se u ring kako biste pobijedili u ovoj bitci s kojom se suočavate.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Stranica mačeva

Čut ćete nešto važno, a poruka će doći od osobe za koju niste očekivali da posjeduje toliko mudrosti. Vidjet ćete da njihova sirova hrabrost čini njihovu osobnost tako privlačnom za vas.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kralj pentakla

Materijalno bogatstvo i veliki uspjeh su tu za vas, i to dijelom zbog vašeg napornog rada i truda, ali i zbog malo sreće. Sudbina vas danas susreće na pola puta, pa dok radite sve što trebate, postoji nagrada za marljivost, predanost i izazov.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Sedam pehara

Povežite se sa svojim emocijama. Dan je stvoren za osjećajna iskustva i spuštanje opreza. Ne morate brinuti, već svoje brige prepustiti svemiru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Mjesec

Ponekad mislite da poznajete nekoga, ali vas je prevario. Možda ćete proći kroz trenutak u kojem svjesnost dolazi na svoje mjesto. Preostaje vam nekoliko uzbudljivih izbora za navigaciju. Nemojte se tako brzo pomiriti. Dajte si potrebno vrijeme kravate da zacijeli.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: As mačeva

Danas imate svu moć. Imate volju i poriv da se stvari završe. Iako je tjedan bio naporan i zbog kojeg se osjećate kao da ima previše željeza u vatri, još uvijek možete nešto izvesti bez problema. Ovaj dan ćete nadmašiti sebe.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Petica pehara

Budi strpljiv. Prolazite kroz emocionalno vrijeme. Možda ste u opasnosti ili ste gladni, ljuti, usamljeni i umorni – savršena oluja za pogrešku. Dakle, umjesto da donosite brze odluke kada znate, bolje je pričekati, dati si vremena i dopuštenja da odložite ono što se može učiniti sutra.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Sunce

Dnevni tarot: Svjetlo sija na kraju tunela, a sada ga možete vidjeti kada je bio samo mrak. Dobre stvari vam dolaze, a toliko ste čekali ovaj trenutak. Nada će se ispuniti. Ostanite optimistični.