DNEVNI HOROSKOP za 06. August: Jedan znak MORA SLUŠATI svoj INSTINKT i jedino tako će donijeti ISPRAVNU ODLUKU…

OVAN

Odvojite malo vremena da provedete u samoći i razmislite što zaista želite od života. Posljednjih nekoliko dana bilo je užurbano. Dakle, morate ponovno procijeniti svoje ciljeve u životu i kako vaši postupci utječu na vaš vlastiti život, kao i na vaše odnose. Putovanja su naznačena, iako je bolje otići na opuštajući odmor nego na orkanski obilazak uzbuđenja i avantura.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete razviti prirodnu sklonost tvrdoglavosti. Nažalost, vjerojatno ćete se ukopati za petama čak i kad logično shvatite da to nije u vašem najboljem interesu. Osvijetliti. Morate jasno razmišljati i raditi ono što vam um misli umjesto da djelujete prema svojim instinktima. Uspijete li se ipak malo saviti, situacija se može brže riješiti i bit ćete mnogo sretniji.

 

 

BLIZANCI

Uložit ćete sve napore u rješavanje središnjeg pitanja koje trenutno dominira vašim životom. Velike su šanse da ćete se odvojiti od društvenih, pa čak i financijskih obveza kako biste to riješili. Međutim, trebali biste znati da žurba neće ništa riješiti na konstruktivan način. Strpljenje je ovdje ključ.

 

 

RAK

Danas ćete se osjećati posvećenije i dovršit ćete sve zaostatke koji su se danas nakupili. Brisanjem ovoga dobit ćete lijep osjećaj postignuća, a to će primijetiti i ljudi koji su vam važni. Rezultat je da ćete više cijeniti i kod kuće i na svom radnom mjestu.

 

 

LAV

Ovo je veliki dan za vas. Vaš trud može biti nagrađen u gotovini. Bit ćete skloni kupnji najboljih usluga za svoje najmilije! Pazite samo da ne iscrpite cijeli iznos, a da ne uštedite nešto od toga! Danas ćete sa svojim partnerom možda provesti najviše dragih trenutaka jer će susret biti prilično strastven.

 

 

DJEVICA

Kad je u pitanju donošenje odluka, možda ćete biti povučeni između srca i uma. Ovo je enigma. Slušajte svoje instinkte i na kraju ćete donijeti ispravne odluke. Vaša obitelj i voljeni trebaju vašu pažnju. Provedite s njima kvalitetno vrijeme. Dobar je trenutak za izradu planova putovanja. Možda ćete putovati sljedeći tjedan.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 06. August: Jedan znak MORA SLUŠATI svoj INSTINKT i jedino tako će donijeti ISPRAVNU ODLUKU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top