NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Netko će NAREDNIH 7 dana KONAČNO BLISTATI zbog LJUBAVNE SREĆE!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Netko će NAREDNIH 7 dana KONAČNO BLISTATI zbog LJUBAVNE SREĆE!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Samci će možda morati ostati pažljivi na dobre ponude tijekom tjedna. Zvijezde vas upozoravaju da ne donosite ishitrene odluke kako biste ušli u vezu. Pobrinite se da odvojite vrijeme i mudro razmislite prije nego što se posvetite. Možda ćete morati biti posebno oprezni dok komunicirate jer grub stav može donijeti pukotine u vašem ljubavnom ili bračnom životu. Parovi koji se vode u pravnim postupcima mogu imati stresno vrijeme. Štoviše, drugi se mogu suočiti s problemima u svom bračnom životu. Razvijte pozitivan pristup kako bi plamen gorio. Za tjedan se može predvidjeti putovanje u inozemstvo ili posjet hodočasničkom mjestu. Mala proslava s vašim partnerom ili obitelji može vratiti novost i ljubav u vaše odnose.

 

 

BIK

Nedeljni ljubavni horoskop: Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija se može okrenuti. Vaš partner vas može razumjeti. Trenutačno vaša ljubav može biti ometena okolinom, ali kako se pojave teške situacije, možda ćete shvatiti njihovu vrijednost. Partneri će možda biti voljni raditi zajedno i smiriti se jedno s drugim. Bračni parovi mogu provesti kvalitetno vrijeme zajedno. To bi moglo poboljšati međusobno razumijevanje i zajedničke napore vas dvoje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nedeljni ljubavni horoskop: Vaša strast može preplaviti tijekom tjedna što može poremetiti vaš ljubavni život zbog nekih temperamentnih problema. Osjećaj da vam nešto nedostaje u životu može vas progutati u drugom dijelu tjedna, što može izazvati frustraciju, ali vas također može natjerati da naučite analizirati sebe i marširati naprijed s većom jasnoćom. Možda ćete se istaknutije ustvrditi i možda ćete se poželjeti pozitivnije pozabaviti problematičnim područjima. To vam može pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu i otkrijete svoje unutarnje snage tijekom vikenda.

 

 

RAK

Nedeljni ljubavni horoskop: Povoljan tjedan za uživanje u pravim bojama ljubavi i topline u svom životu. Možda je netočno reći da možda nema grešaka jer se ponekad možete naljutiti na svog partnera ili supružnika. To bi se uglavnom moglo dogoditi početkom tjedna. Ali, ako ostanete izražajni i nježni, možete ploviti netaknutim. Slušajte svoje najmilije i nemojte biti strogi prema sebi. Dajte si malo vremena za pregled, preispitivanje prošlih događaja. Pobrinite se da sve svoje veze održavate na životu. Vikend može donijeti povoljna vremena koja mogu pomoći da prevladate sve takve velike probleme i doživite radost i sreću u svom životu.

 

 

LAV

Nedeljni ljubavni horoskop:  Kako tjedan počinje, planeti mogu pobuditi emocije, koje mogu biti pogrešno usmjerene ili mogu imati neke veze s vašom prošlošću. Neki prethodni događaji mogu uzrokovati nepotrebne smetnje. Ako ne ostanete postojani ili taktični s vaše strane, može doći do problema. Iako, vaša snažna predanost odabranom tečaju na kraju može uspjeti. Od sada, komplicirani problemi mogu se početi rješavati tijekom tjedna. Strpljenje i vjera u vašu predanost mogu vas pratiti i vjerojatno će postupno poboljšati vaš ljubavni život kako se tjedan bliži kraju.

 

 

DJEVICA

Stvari bi se mogle poboljšati oko sredine tjedna. Neki od vas možda u početku neće moći dati potrebno vrijeme svojim voljenima, pa ćete stoga možda propustiti nekoliko prilika i trenutaka. Možda ćete se morati suprotstaviti ovim sitnim svađama i razgovarati zajedno. Iako vam snažna ljubavna veza može pomoći da prevladate ove prepreke. Možda ćete izlaziti na spojeve, a vaše poštovanje jedno prema drugom može se povećati. Pogotovo ako vam datum zaruka slijedi tijekom tjedna, pazite da isti ne propustite. Budući da to može imati ozbiljne posljedice na vašu vezu.

VAGA

Trenutni planetarni tranzit može vam izmamiti osmijeh na lice i unijeti zraku sunca u vaš život. Ako ste nedavno prekinuli vezu, možda nema razloga za brigu jer biste tijekom tjedna mogli razviti divnu novu vezu s veselom osobom. Ovo bi moglo biti pravo vrijeme za ljubavnu vezu ako ste izlazili s nekim u svom uredu. Slična romantična situacija vjerojatno će se nastaviti čak i za oženjene. Mladenci mogu provoditi kvalitetno vrijeme jedno s drugim što može poboljšati međusobnu povezanost. Možda postoje naznake kratkog putovanja u obližnji grad.

 

 

ŠKORPIJA

Iskoristite nadolazeći tjedan da naučite nešto važno i važno u svom ljubavnom životu. Višak emocija ne pomaže vam da razmišljate racionalno i to može utjecati na vaš odnos tijekom faze. Održavajte ravnotežu koliko god možete i pričekajte dok se pravi pokret ne pokaže plodonosnim. Otvoreni razgovori ili ključne rasprave s partnerom mogu biti od velike važnosti. Možda je najprikladniji trenutak da razjasnite stvari i ispravite ih. Ako je moguće, idite na razgovore za stolom kako biste razgovarali o ovim smjernicama i lako uvjerite partnera. A ako se unatoč razgovorima čini da se stvari ne materijaliziraju, možda ćete morati ponovno razmisliti o svom odnosu.

 

 

STRIJELAC

Samci će možda morati pričekati još neko vrijeme da dobiju partnera po svom izboru. Ovaj tjedan može ostati plodan za bračne parove jer bi vam moglo biti prikladno da se međusobno zbližite izražavanjem svojih osjećaja. Možda je to savršeno razdoblje da zaprosite osobu po svom izboru. Odvojite vrijeme od posla i provedite trenutke sa svojom obitelji. Vjerojatan je brak za one koji su možda dugo hodali. Provjerite jeste li jasno sa svojom odlukom i prije službenog poziva razgovarajte sa starješinama u obitelji.

 

 

JARAC

Tajna ljubavna veza može procvjetati tijekom razdoblja. Možda ćete dobiti prijedlog od starog prijatelja da budete u predanoj vezi. Supružnik vas može financijski podržati. Komunikacija i kvalitetno provođenje vremena s partnerom mogu oživjeti iskru u vašem bračnom odnosu. To može donijeti glatkoću i dosljednost u bračnoj vezi jer se možete emocionalno vezati za svog supružnika. Ako ste u udaljenoj vezi, možda će vam nedostajati vaš dragi i razviti snažnu želju za upoznavanjem i provođenjem posebnih trenutaka s njim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete dobiti smjernice od partnera u vezi s vašom karijerom koje vam mogu biti od velike pomoći za postizanje željenih rezultata na radnom mjestu. Možda osjećate da je vaš supružnik možda nezreo ili slab u donošenju odluka. Pobrinite se da zadržite jasnoću misli i budite strpljivi dok ste u razgovoru sa svojim partnerom. Agresija može predstavljati samo prijetnju vašem bračnom odnosu. Samci će vjerojatno pronaći ljubav svog života jer mogu dobiti dobre ponude. Izlazak s vašim partnerom može biti naznačen za tjedan dana. Iznad svega, možda ćete imati kvalitetan ljubavni život.

 

 

RIBE

Oni u ljubavnim vezama mogu biti pod stresom zbog iznenadnih svađa. Nedavno zaručeni možda se ne slažu s mislima zbog utjecaja svoje obitelji i prijatelja. Savjetujemo vam da se suzdržite od utjecaja drugih i pokušate imati neovisno mišljenje o svom partneru. Štoviše, možda nećete moći kvalitetno posvetiti vrijeme svom ljubavnom interesu. Obveze mogu igrati ključnu ulogu u vašim odnosima. Privlačnosti prema suprotnom spolu mogu biti jake tijekom ove faze. Društvo vašeg supružnika može vam pružiti ogromnu sreću. Njihovi prijedlozi i smjernice mogu vam pomoći da postignete uspjeh u svom poslu.