NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 05. do 12. augusta : Netko će NAREDNIH 7 dana KONAČNO BLISTATI zbog LJUBAVNE SREĆE!

OVAN

Samci će možda morati ostati pažljivi na dobre bračne ponude tijekom tjedna. Zvijezde vas upozoravaju da ne donosite ishitrene odluke kako biste ušli u vezu. Pobrinite se da odvojite vrijeme i mudro razmislite prije nego što se posvetite. Možda ćete morati biti posebno oprezni dok komunicirate jer grub stav može donijeti pukotine u vašem ljubavnom ili bračnom životu. Parovi koji se vode u pravnim postupcima mogu imati stresno vrijeme. Štoviše, drugi urođenici mogu se suočiti s problemima u svom bračnom životu. Razvijte pozitivan pristup kako bi plamen gorio. Za tjedan se može predvidjeti putovanje u inozemstvo ili posjet hodočasničkom mjestu. Mala proslava s vašim partnerom ili obitelji može vratiti novost i ljubav u vaše odnose.

 

 

BIK

Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija se može okrenuti. Vaš partner vas može razumjeti. Trenutačno vaša ljubav može biti ometena okolinom, ali kako se pojave teške situacije, možda ćete shvatiti njihovu vrijednost. Partneri će možda biti voljni raditi zajedno i smiriti se jedno s drugim. Bračni parovi mogu provesti kvalitetno vrijeme zajedno. To bi moglo poboljšati međusobno razumijevanje i zajedničke napore vas dvoje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša strast može preplaviti tijekom tjedna što može poremetiti vaš ljubavni život zbog nekih temperamentnih problema. Osjećaj da vam nešto nedostaje u životu može vas progutati u drugom dijelu tjedna, što može izazvati frustraciju, ali vas također može natjerati da naučite analizirati sebe i marširati naprijed s većom jasnoćom. Možda ćete se istaknutije ustvrditi i možda ćete se poželjeti pozitivnije pozabaviti problematičnim područjima. To vam može pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu i otkrijete svoje unutarnje snage tijekom vikenda.

 

 

RAK

Povoljan tjedan za uživanje u pravim bojama ljubavi i topline u svom životu. Možda je netočno reći da možda nema grešaka jer se ponekad možete naljutiti na svog partnera ili supružnika. To bi se uglavnom moglo dogoditi početkom tjedna. Ali, ako ostanete izražajni i nježni, možete ploviti netaknutim. Slušajte svoje najmilije i nemojte biti strogi prema sebi. Dajte si malo vremena za pregled, preispitivanje prošlih događaja. Pobrinite se da sve svoje veze održavate na životu. Vikend može donijeti povoljna vremena koja mogu pomoći da prevladate sve takve velike probleme i doživite radost i sreću u svom životu.

 

 

LAV

Kako tjedan počinje, planeti mogu pobuditi emocije, koje mogu biti pogrešno usmjerene ili mogu imati neke veze s vašom prošlošću. Neki prethodni događaji mogu uzrokovati nepotrebne smetnje. Ako ne ostanete postojani ili taktični s vaše strane, može doći do problema. Iako, vaša snažna predanost odabranom tečaju na kraju može uspjeti. Od sada, komplicirani problemi mogu se početi rješavati tijekom tjedna. Strpljenje i vjera u vašu predanost mogu vas pratiti i vjerojatno će postupno poboljšati vaš ljubavni život kako se tjedan bliži kraju.

 

 

DJEVICA

Stvari bi se mogle poboljšati oko sredine tjedna. Neki od vas možda u početku neće moći dati potrebno vrijeme svojim voljenima, pa ćete stoga možda propustiti nekoliko prilika i trenutaka. Možda ćete se morati suprotstaviti ovim sitnim svađama i razgovarati zajedno. Iako vam snažna ljubavna veza može pomoći da prevladate ove prepreke. Možda ćete izlaziti na spojeve, a vaše poštovanje jedno prema drugom može se povećati. Pogotovo ako vam datum zaruka slijedi tijekom tjedna, pazite da isti ne propustite. Budući da to može imati ozbiljne posljedice na vašu vezu.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 05. do 12. augusta : Netko će NAREDNIH 7 dana KONAČNO BLISTATI zbog LJUBAVNE SREĆE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top